Válassza az Oldal lehetőséget

Strapabíró Dell noteszgép

Újabb taggal bővült a Dell üzleti felhasználóknak szánt Latitude noteszgépcsaládja.

A Dell Latitude ATG D620 annyiban tér el a család többi tagjától, hogy különleges körülmények melletti felhasználásra fejlesztették ki. Így az irodai helyiségek mellett akár katonai bevetéseken, rendőrségi munkában vagy építkezéseken is feltűnhet.

A gyártó állítása szerint a noteszgép minden fontosabb katonai elvárásnak megfelel, így teljesíti a nedvességre, a rázkódásra és a magasságra vonatkozó szabványokat is, így tényleg minden olyan külső hatással szemben ellenálló, amit a felhasználási területén elvárhatnak tőle.

Bővebben kifejtve ez abban mutatkozik meg, hogy a billentyűzet bizonyos mértékig vízálló, a merevlemez ellenálló a rázkódásokkal szemben, a kijelzőt egy külső üveg védi a karcolásoktól, strapabíró festést és letakarható portokat kapott a váz.

Strapabíró Dell noteszgép

Ami a hardvert illeti, a hordozható számítógép központi lelke egy 2,33 GHz-es Intel Core 2 Duo processzor, memóriája 4 GB-ig bővíthető DDR2-modulokkal, a merevlemez maximális kapacitása 80 GB lehet, a grafikus teljesítményért egy Intel GMA 950 integrált eszköz felel.

Strapabíró Dell noteszgép

A 14,1 colos kijelző maximális felbontása 1280 × 800 képpont, fényereje 500 cd/m2. A Dell Latitude ATG D620 forgalmazása már meg is kezdődött, indulóára 2499 dollár, ami átszámítva körülbelül 470 ezer forint.

Strapabíró Dell noteszgép 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2