Válassza az Oldal lehetőséget

SuperPipe GTX 285 videokártyákat mutatott be az MSI

Brutális hűtést illeszt SuperPipe sorozatú GeForce GTX 285 videokártyáira az MSI.

A vállalat újonnan bevezetett sorozata indulásképp kizárólag GeForce GTX 285 alapokon nyugvó grafikus kártyákból áll. Az N285GTX SuperPipe az NVIDIA ajánlásának megfelelő órajeleket tudhat magáénak (648/1476/2484 MHz), miközben az N285GTX SuperPipe OC értelemszerűen magassabb üzemfrekvenciákkal rendelkezik: ez esetben az 55 nanométeres gyártási technológiával készülő, 240 árnyalóegységet felvonultató grafikus mag 680, az 1 GB-nyi GDDR3 memória pedig 2500 MHz-en dolgozik.

SuperPipe GTX 285 videokártyákat mutatott be az MSI

A SuperPipe név hallatán újfajta hűtésre asszociálhatunk, joggal, ugyanis a duálslotos Twin Fozr egy hatalmas alumíniumborda, két ventilátor és nem kevesebb, mint öt hővezető cső együttese, amelyből három 6, a két szélső pedig 8 mm-es átmérővel rendelkezik. Az MSI elmondása szerint az átlagosnál vastagabb hővezető csővek alkalmazásával a meleg levegő szállítása felgyorsul, ezáltal a rendszer hatékonyságát illetően lekörözi a konkurens gyártók hasonló megoldásait.

SuperPipe GTX 285 videokártyákat mutatott be az MSI

A két DVI porttal és TV-kimenettel szerelt SuperPipe videokártyákhoz DVI-VGA és DVI-HDMI átalakító is jár. Az OC kiadás a német City PC Shop áruház webboltján keresztül már meg is rendelhető, ára egészen pontosan 337,50 euró — körülbelül 99 ezer forint.

SuperPipe GTX 285 videokártyákat mutatott be az MSI 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2