Válassza az Oldal lehetőséget

Szokatlan egeret mutatott be a Ducky

Szokatlan egeret mutatott be a Ducky

A Secret 2 vezetékes rágcsáló egy igencsak izgalmas lehetőséget kínál. Nehéz eldönteni, hogy mennyire hasznos ez a jelenség.

ducky eger secret 2 nyito

Kezdjük elsőként is az alapokkal: a Pixart PMW3360 szenzorral felvértezett egérrel maximum 12 000 dpi-s érzékenységet állíthatunk be, a görgőt az ALPS Encoder szállítja, a mikrokapcsolókat meg az Omron – mind a kettő meglehetősen komoly név a szakmában. A Secret 2 szerencsére megtartotta az elődmodellnél is alkalmazott PBT műanyagot (polibutilén-tereftalát), melynek fő előnye, hogy egészen ellenálló az ujjlenyomatokkal és a szennyeződésekkel szemben. Ez eddig egy tisztes iparosmunka, ami igazán különlegessé teszi a rágcsálót, az az elején elhelyezkedő LCD-képernyő.

ducky eger secret 2 oldalducky eger secret 2

A képeken jól látható, hogy a Secret 2 ezen jeleníti meg az aktuális dpi és polling rate értéket (mintavételezési arány), tehát ha véletlenül elkavarodnánk a beállítások között, akkor egyszerűen csak erre pillantva azonnal le tudjuk olvasni a jelenlegi konfigurációt. Nem mindennapi jelenségről van szó, véleményünk szerint felhasználója válogatja, hogy mennyire életképes a dolog. Megjegyezzük, hogy az egérpad is házon belüli fejlesztés, ám ezt egyelőre hivatalosan még nem jelentették be.

Forrás: techpowerup.com

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2