Válassza az Oldal lehetőséget

Te hogy tudtál eddig meglenni Xiaomi szatyor nélkül?

Te hogy tudtál eddig meglenni Xiaomi szatyor nélkül?

Tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, de mostanáig nem jöttem rá mi az.

Xiaomi Environmental PE 1

Biztos ismeritek az érzést. Kényelmetlenül befészkeli magát a fejünk egyik apró hátsó zugába, valahova a kisagy mögé. Ott nyöszörög naphosszatt, és nem tudod kicsalogatni semmivel. Csak suttog, sutyorog egész nap, de nem mond semmi értelmeset. Azt mondja elfelejtettél valamit, de hogy mit azt sosem mondja. Te pedig egész nap ezen gyötrödsz. Hiányzik valami, egy mozdulat a reggeli rutinból, talán ahogy a bejárati ajtód zárját elfordítod, egy kellemetlen érzés, a hiány érzése, de nem tudod, hogy elfelejtettél valamit, otthon hagytál valamit, vagy egyszerűen csak hiányzik valami az életedből. Aztán egyszercsak jön a megoldás, és rájössz, hogy mi maradt ki.

Ilyen érzés volt ez is, tudtam, hogy hiányzik valami, de egészen mostanáig nem tudtam mi az. De már megvan, leesett az ötcentes, kisütött a nap, eltűntek a felhők, és a gondolat ott ragyogott felettem a tiszta égen, EGÉSZEN EDDIG NEM VOLT XIAOMI NYLON SZATYROM és ez olyan ürsséget okozott bennem, mintha elvesztettem volna valakit, aki sosem jön többé vissza.

Xiaomi Environmental PE 2

Megkönnyebbültem, nem rabolják ki a lakásom, nem gyújtja fel a lakást a vasaló, nem rúg ki a főnököm egy elfelejtett feladat miatt, az élet szép, az élet gyönyörű, csak vennem kell gyorsan egy Xiaomi szatyrot.

Mázlim van, mert most a GearBesten vehetek, mindössze 356 forintért vehetek megamnak Xiaomi reklámszatyrot. Nevetséges ár egy ilyen remek műanyag szatyorért, amit aztán holnap után szemetesnek használok, vagy, ha nem lesz szerencsém az életben és hajléktalan leszek, akkor naphosszat hurcolhatom majd benne a motyómat. És mindez csak 356 forint, alig néhány kifli ára. A hülyének is megéri!

Itt meg tudod venni: Xiaomi szatyor

Te hogy tudtál eddig meglenni Xiaomi szatyor nélkül? 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2