Válassza az Oldal lehetőséget

Tesztajánló – MSI B350M Mortar alaplap teszt

Tesztajánló – MSI B350M Mortar alaplap teszt

Az AMD Ryzen processzoraitól azt várják, hogy megtörje az Intel uralmát. Az eddigi tesztek és vélemények alapján ez akár össze is jöhet, ám ehhez szükség lesz jó alaplapokra is.

B350mortar

 

A Modders-Inc.com oldal szerkesztői most úgy döntöttek, hogy górcső alá vesznek néhány lapot, amin B350 lapkakészlet dolgozik. Szereztek egy AMD Ryzen 1800X processzort, kerestek alá öt különböző gyártótól származó alaplapot, kiválasztottak kilenc programot a teszthez, és már indult is a móka. Megjegyzem, lehet, hogy jó lett volna egy hasonló képességű Intel megoldást is tenni a tesztbe, hogy legyen összehasonlítási alap, de azoknak, akik a Ryzen platfromra történő áttérés gondolkoznak így is hasznos lehet ez a cikk.

A teszt természetesen angolul íródott, de a grafikonokat azok is érteni fogják, akik nem beszélik a nyelvet. A teljes cikkhez kattints ide: MSI B350M Mortar AM4 alaplap teszt

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.