Oldal kiválasztása

Tesztajánló – Roccat Leadr vezeték nélküli gamer egér

Tesztajánló – Roccat Leadr vezeték nélküli gamer egér

A játékosoknak szánt valóban profi egerek között ritka a vezeték nélküli megoldás. Ennek az oka egyszerű, még mindig drága a technológia, amivel a vezetékest megközelítő képességeket adhatnak a vezeték nélküli egereknek.

roccat leadr

 

Egy játékos számára nagyon fontos, hogy az egér késlekedés, akár néhány millimásodperces késlekedés nélkül kövesse a kéz mozdulatait. A német Roccat szerint az Ő egerük tudja ezt, úgy hirdetik zero-lag, zero-latency. De hogy ne csak a vezeték nélküli kapcsolatra figyeljünk azt is érdemes megemlíteni, hogy az egér hasán egy 12000 DPI felbontású érzékelő kapott helyet, így az már biztos, hogy a mozgás lekövetése nem lesz nehéz feladat.

Akit érdekel, hogy milyen egeret lehet jelenleg 140 dollárért kapni, az kattintson ide, és olvassa el ezt a nyolc oldalas tesztet: Roccat Leadr teszt

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink