Válassza az Oldal lehetőséget

Tévézz okosan!

Felmérések szerint a 8-18 éves korosztály elektronikai eszközökkel töltött ideje az elmúlt 5 év során az átlagos napi 1 óráról 6-7 órára nőtt.
3d-television-2 Napi 200 perc! Átlagosan ennyit töltenek gyermekeink a tévé előtt.  Nyilván nem mindegy, hogy ezen időtartam alatt egy kolumbiai-mexikói tévésorozat 3461. epizódját tekintik meg, vagy egy hasznos ismeretterjesztő filmet. A Magyar Kábelkommunikációs Szövetség (MKSZ) és Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) abban segít, hogy mindenki könnyen megtalálja a minőségi műsorokat.
 

tevezz okosan_lap

[+]
A Tévézz Okosan! egy olyan program, amely weboldalán keresztül segítséget nyújt gyerekeknek és szülőknek, hogy eligazodjanak a csatornák óriási kínálatában, és megtalálják a gyermek számára legmegfelelőbb értékes és érdekes műsorokat. Az oldal nem csak a csemetékre gondol, hanem a jobb felső sarokba kattintás után a szülők számára is hasznos információkat kínál. A javaslatokat megtekinthetjük a mai napra vonatkozólag, illetőleg 1 hétre előre. Ez azonban még mindig nem minden: a Tévézz Okosan jól használható tippeket nyújt a televízió nézéssel, illetőleg az internetezéssel kapcsolatosan. 
 
A szóban forgó weboldal ide kattintva érthető el.

Forrás: nmhh.hu
 

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2