Válassza az Oldal lehetőséget

TicWatch Pro 2020 katonai szabványoknak is megfelel

TicWatch Pro 2020 katonai szabványoknak is megfelel
88 / 100

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon kell vigyáznom, hogy ne karcoljam össze a Ticwatch órámat.

TicWatch Pro 2020 katonai szabványoknak is megfelel 1

Jó magam is Ticwatch órát használok, és mondhatom, maradéktalanul elégedett vagyok vele. A nemesacél ház, és az edzett üveg elég ellenálló, de nálam ez semmire sem biztosíték, képes vagyok bármilyen órát összekarcolni. Valószínűleg sokan vannak hozzám hasonló helyzetben. Hiába nem dolgozom olyan körülmények között, hiába nem űzök veszélyes sportokat, valahogy mindig sikerül olyan helyzetbe kerülnöm, hogy veszélybe kerül az órám épsége. Emiatt aztán a kijelzővédő például elengedhetetlen tartozék.

Azoknak azonban, akik valóban veszélyes körülmények között dolgoznak, egy sima edzettüveg kijelzővédő nem lesz elég. Nekik alkotta meg a Ticwatch gyártója, a Google által is támogatott Mobvoi, a Ticwatch Pro 2020-at. Ez az óra komoly katonai elvárásoknak (810G katonai szabvány) is megfelel, mind por és vízállíóság, mind a széles hőmérséklet tartományban történő működés és egyéb elvárások terén.

TicWatch Pro 2020 katonai szabványoknak is megfelel 2

Az óra hardvere amúgy nem lett túl combos, legalábbis a normál Androiddal működő “ketyegőkhöz” képest. Ugyan akkor jó tudni, hogy a Google Wear rendszerrel működő okosórák kisebb hardverrel is beérik, így az 1 GB memória és a 4 GB háttértár, valamit a lelkét adó Qualcomm Snapdragon Wear 2100 lapka bőven elegendő lesz a probléma nélküli működéshez. Ez a lapka támogatja a támogatja a GPS, a Bluetooth / Wi-Fi kapcsolatokat és az NFC (Near Field Communication) szolgáltatást a Google Pay számára.

Ezenkívül a TicWatch Pro 2020 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzőt (400 x 400 pixel felbontással) és másodlagos FSTN LCD kijelzőt használ. A kettős megjelenítési technológiával a TicWatch Pro 2020 415 mAh akkumulátor akár 30 nap folyamatos használatot is biztosíthat. Az intelligens óra energiatakarékos módjának kiválasztása után meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát, de az értesítések, a GPS és más funkciók kikapcsolódnak.

Itt a BGTP209 kuponkódot használva, most 254,99 dollár helyett 218,99 dollárért tudod megvásárolni A TicWatch Pro okosórát, ami az idei típushoz hasonlóan IP68-as víz és porállósággal rendelkezik, valamint a kijelző(k) és az üzemidő is azonos:

TicWatch Pro okosóra

További okosóra tesztek itt.


A TicWatch Pro 2020 specifikációi

 • Operációs rendszer – Google Wear
 • Méretek – 45 mm x 12.6 mm
 • Kijelző – 1,39 ”AMOLED 400 x 400 + FSTN kijelző
 • Chipkészlet – Qualcomm Snapdragon Wear 2100
 • Memória – RAM: 1 GB
 • Tároló: 4 GB
 • GPS – GPS / AGPS
 • NFC fizetések – Google Pay
 • Csatlakoztathatóság – Bluetooth: 4.2 / Wi-Fi: 802.11bgn 2.4 GHz
 • Érzékelők – gyorsulásmérő, giroszkóp, mágneses érzékelő, PPG pulzusmérő, környezeti fényérzékelő, alacsony késleltetésű külső testérzékelő
 • Akkumulátor és töltés – kapacitás : 415 mAh
 • Az akkumulátor élettartama – Intelligens mód: 2 nap; Energiatakarékos mód: 30 nap; Vegyes használat: 2-30 nap
 • Víz- és porállóság – IP68, 810G katonai szabvány (-30 ℃ – 70 ° C között működik, -20 ℃ mellett – 55, 57 kpa nyomás, 44 ℃ fokos napsugárzás, 95% páratartalom, sós köd, homok és por, ütésállóság)

TicWatch Pro 2020 katonai szabványoknak is megfelel 3

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2