Válassza az Oldal lehetőséget

Tölthető a KMPlayer 3.0.0.1442

kmplayerAz új verzió újdonságokat is hozott a számos hibajavítás mellett.

A KMPlayer egy videólejátszó Windowshoz, amely rengeteg multimédia formátummal megbirkózik. Kezeli a feliratokat, alkalmas az audió, videó rögzítésre, de pillanatkép készítésére is használhatjuk. A program sokféle audió és videó effektet tartalmaz, továbbá lehetővé teszi a lejátszási sebesség szabályozását, videorészletek kiválasztását kedvencként, többféle A-B pont közötti ismétlések variálását, dinamikus skinek alkalmazását. Az alkalmazás kinézetét teljesen személyre szabhatjuk a letölthető skinek széles választékának köszönhetően.

A KMPlayer tartalmaz majdnem minden szükséges dekódert a médialejátszáshoz. A beépített dekóderek hiányosságainak kiküszöböléséhez külső szűrők is beállíthatók, így a felhasználói beállításokkal a program optimálisan működhet.

Videó kodek:

  • DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H.263(+), H.264 (AVC1), CYUY, asv 1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 v 1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital Video, Indeo3, MJPEG, SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, RealVideo , stb.

Audió kodek:

  • AC3, DTS, LPCM, MP2, MP3, Vorbis, AAC, WMA,, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio , stb.

KMPlayer-screenshots-2
[+]

Változások az előző verzió óta (3.0.0.1441):

  • RTMP és RTSP forrás szűrő.
  • Belső videó kodek (Intel GPU)
  • Javult a RealMedia fájlok fordítója.
  • Hibajavítás az M2TS forrás szűrő, a  visszajátszás akadozása, a videó-szinkronizálás  és a többcsatornás hangok (” noise bug”) kapcsán.
  • Változott a grafikus felhasználói felület a belső szűrők beállításainál.

Letöltés:

Forrás: kmplayer.com, wikipedia