Válassza az Oldal lehetőséget

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt – 2017 szeptember

Kedvenc oldalam ismét elkészítette a top 5-ös listáját a 30 ezer forint alatti kínai telefonokról.

xiaomi_4x_3_1.jpg

1. Xiaomi Redmi 4A

redmi_4a.jpg

Az első helyre került a nálunk is kedvelt Xiaomi produktum. Ez a kompakt, 5 hüvelykes mobilkészülék hatékony Qualcomm Snapdragon 425 processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel működik. A Xiaomi Redmi 4A -n egy nagy felbontású, 13 megapixeles hátsó kamerát, egy 5 megapixeles selfie kamerát találunk, az akkumulátor pedig 3120 mAh-ás. Az okostelefon elérhető global verzióban, ami azt jelenti, hogy támogatja a 4G LTE-t a 20-as sávot (többek között), ami döntő fontosságú Európában. Talán az egyetlen negatívum a telefonnal szemben az ujjlenyomat olvasó hiánya.

A telefon ára most 99,99 dollár, vagyis nagyjából 26 ezer forint. Itt találtok további információkat: Xiaomi Redmi 4A

2. AllCall Rio S

allcall_rio.jpg

A listán megtalálható az AllCall Rio S, egy olyan eszköz, ami viszonylag jó teljesítményt és nagyon szép megjelenést kapott. Az AllCall Rio S egy nagy, 5,5 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, amely 3D-s hajlított üveg fed. A hátlapon két kamerát találunk, egy 8- és egy 2 megapixeles darabot, az előlapi selfie kamera is 2 megapixeles.

A motorháztető alatt találunk egy MediaTek MT6737 processzort, amely 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárolóval rendelkezik, ez utóbbi microSD kártyával keresztül bővíthető. A telefonban találunk 4G LTE támogatást, beleértve a 20 sáv támogatását is. A beépített akkumulátor kapacitása 3200 mAh.

A telefon ára 90 dollár, vagyis 23 ezer forint. Itt találtok róla képeket és információt: AllCall Rio S

3. Uhans Note 4

uhans_note_4.jpg

Ezt a telefont sokfelé Xiaomi Redmi Note 4 klónnak nevezik, nem véletlenül. A harvder ugyan gyengébb, de a külső alapján akár Xiaomi telefon is lehetne. Persze a Note 4-et esélytelen 100 dollár alatt megkapni, így ebbe a listába sem kerülhetett bele, bármennyire is szeretjük.

Az Uhans Note 4 5,5 hüvelykes HD IPS kijelzővel, a MediaTek MT6737 1,3 GHz-es procival, 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárolóval (bővíthető) rendelkezik. A telefon hátulján egy 13 megapixeles-,  míg az elülső oldalon egy 5 megapixeles kamera található. Fontos megjegyezni, hogy a telefonban egy nagy 4000 mAh-ás akkumulátort van, a rátelepített oprendszer pedig az Android 7-es verziója. Támogatja a 4G LTE hálózatot, így a 20-as sávot is.

A telefon ára jelenleg kerek 100 dollár, vagy nagyjából 26 ezer forint. Itt találjátok: UHANS Note 4

4. Xiaomi Redmi 4X

redmi_4x.jpeg

A Xiaomi Redmi 4X valószínűleg a legjobb ajánlat ebben az árkategóriában. Az okostelefon nagy teljesítményű, 4100mAh-ás akkumulátorral, Qualcomm Snapdragon 435 CPU-val, 2- vagy 3 GB RAM-mal és 16 GB vagy 32 GB belső tárhellyel rendelkezik. A Redmi 4X egy 5 hüvelykes IPS HD kijelzőt hordoz, ami felett 2,5D-s hajlított szélű üveg feszül. Hátul egy 13-, elől egy 5 megapixeles kamerát találunk. A telefon global verziója támogatja a nekünk fontos B20 800 Hz-es LTE sávot is! (Ebben a listában szereplő 116 dolláros telefon nem a global verzió)

Ez a telefon jelenleg 116 dollár, így csak néhány száz forinttal, de drágább, mint 30 ezer magyar forint. Itt találjátok: Xiaomi Redmi 4X

5. Cubot Magic

cubot_magic.png

A listán utolsóként a Cubot Magic-et találjuk – a szappanbuborékot. A készülék minden peremén teljesen ívelt kialakítással rendelkezik. A Magic egy 5 hüvelykes HD kijelzőt kapott, e felett találjuk a 3D-s ívelt szélű üveget. A burkolat alatt találunk egy MediaTek MT6737 processzort, 3 GB RAM-ot és 16 GB belső tárolót (microSD kártyával bővíthető). Az okostelefon dupla kamerás kiépítéssel rendelkezik, amely egy fő 13 megapixeles és egy másodlagos 2 megapixeles érzékelővel rendelkezik. Az előlapi kamera felbontása 5 megapixel. A Cubot Magic egy 2600 mAh kapacitású akkumulátort büszkélkedhet, Android 7.0 Nugat rendszert futtat, és kapott LTE támogatást is, beleértve a B20-as sáv támogatását.

A telefon ára 90 dollár, vagyis kb. 23 ezer forint. További információ itt: Cubot Magic

 

.

Top 5 kínai okostelefon 30 ezer forint alatt - 2017 szeptember 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2