Válassza az Oldal lehetőséget

Tovább bővült az utánvéttel rendelhető termékek köre a GearBesten!

Tovább bővült az utánvéttel rendelhető termékek köre a GearBesten!

Immár közel 2000 terméket rendelhetünk meg kockázatmentesen, vám és ÁFA nélkül!

utanvet

Alig három napja írtunk róla, hogy a GearBest áruházban, a kínai áruházak közül elsőként elérhetővé vált az utánvétes rendelés. Akkor azt ígérték, hogy az így megvásárolható termékek köre hamarosan bővülni fog, és egyelőre úgy néz ki, hogy tartják is a szavukat. Az első bemutatkozás óta nagyjából 50 százalékkal nőtt az így megvásárolható áruk száma, lényegében elérte a 2000 tételt.

utanvet2

Plusz információ, hogy ebben az első körben 20 ás 100 dollár közötti tételeket vásárolhatunk utánvéttel. Ezen kívül nagyon fontos, és az első hírből kimaradt információ, hogy az utánvétes szállítás is vám és ÁFA mentes Priority Line szállítás. Többen megjegyeztétek, hogy a szállítási költség emelkedik így. Ez igaz, de az utánvét esetén nem nagyon lehet kikerülni. Kínából nagyon olcsón jönnek a csomagok, de az utánvétes, tehát a megérkezéskor a futárnak vagy postásnak fizetett csomag esetén pénz mozgás is van, ami plusz költséggel jár. Ezt kell megfizetnünk cserébe azért, hogy kockázatmentesen rendeljünk.

utanvet3

A vásárlás utánvéttel egyszerű! Ahogy a fenti képen látható a kosár második oldalán, ahol a szállítási módot választjuk ki lett egy új mező, ahol kijelölhetjük, hogy a szokásos módon online vagy utánvéttel akarunk-e fizetni. Ha ez utóbbit választjuk a szállítás módja átvált, ezzel nem is kell foglalkoznunk. Ennyi, ugye nem bonyolult?

A legfontosabb, hogy utánvétes rendelésnél nem kell attól félnünk, hogy a csomag elveszik, megsérül, esetleg eltűnik belőle valami. Ha megtehetjük, és miért ne tehetnénk, átvétel előtt ellenőrizzük le a megérkező csomagot és csak akkor írjuk alá a papírt, ha hiánytalan és sérülésmentes amit kaptunk.

Az utánvéttel rendelhető termékek listájához kattints ide: Utánvétes rendelés Gearbestről

 

 

Tovább bővült az utánvéttel rendelhető termékek köre a GearBesten! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.