Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart akciók a Geekbuyingnál

Tronsmart akciók a Geekbuyingnál

Megszokhattuk, hogy itt vannak a legjobb Tronsmart árak.

Tronsmart Element T6 Max – amikor a basszus letépi az arcodat 1

A Geekbuying nagyon komolyan veszi a Tronsmartot, sokszor úgy érzem talán túl komolyan is. Mármint nem úgy értem, hogy vacak, és nem szabad komolyan venni, inkább úgy, hogy néha örülnék más akcióknak is, nem csak a Tronsmartnak. Persze azért nem szabad sírni, ha leviszik valaminek az árát, szóval én sem kesergek tovább.

 

A mai akcióban két hangfal és két füles került a listába, utóbbiak az Apollo Air és az Apollo Air+.

TRONSMART APOLLO AIR

Tronsmart Apollo Air TWS ANC Headphones Qualcomm QCC3046 aptX Bluetooth5.2 IP45 - White

Frankó kis Bluetooth füles Qualcomm QCC3046 lakkakészlettel, aptX támogatással és Bluetooth 5.2-vel, 10 milliméteres grafén membránnal és természetesen aktív zajcsökentéssel. A Tronsmart hagyományosan nagyon jó ár teljesítmény aránnyal rendelkezik, ez sem lóg ki a sorból. A 658ETYCU kuponkóddal 9700 forint itt:

TRONSMART APOLLO AIR 

 


 

TRONSMART APOLLO AIR+

Tronsmart Apollo Air+ ANC TWS Earphones Qualcomm QCC3046 35dB Noise Cancelling aptX Adaptive Customized Graphene Driver - White

Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi a különbség a + és a sima verzió között. A plusz kicsit drágább, de a lényeges képességek megegyeznek a két fülesnél. Ha valaki tudja a megoldást, a Facebook csoportunkban írja le kommentbe a cikkajánlóhoz.

Addig is, ha neked a plusz kell, akkor használd a 67QZSPB9 kuponkódot, és vedd meg 11 200 forintért itt:

TRONSMART APOLLO AIR+

 


 

Hangfalból is két félét kapunk. Az egyik a viszonylag új Bang, a másik a régóta kedvenc Element T6 Max.

A Trosnmart Bang-nek sok érdekes képessége van. AZ első a címben is említett 60 wattos teljesítmény, ami elég emberes, erről, már csak a hangsugárzó mérete miatt is, el tudom képzelni, hogy egy szabadtéri bulin is megállja a helyét.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Ha mégis kevés lenne az sem gond, csak rá kell beszélned a haverokat, ismerősöket, hogy ők is vegyenek 1-1 Bang-et, aztán, a buliban ezeket össze tudjátok kapcsolni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Tronsmart Tune Conn technológiája lehetővé teszi, hogy akár 100 hangsugárzót is összekapcsoljatok. Ez már 6000 wattot jelent, szóval innen nem nagyon van hova fejlődni.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart Bang természetesen akkumulátorral működik, mégpedig egy 10 800 mAh kapacitásúval. Ez sem kicsi, remélem érzitek, a gyártó szerint 15 órás zenehallgatást tesz lehetővé 50 százalékos hangerőn. Amennyiben bekapcsoljátok a zenére változó LED világítást is, az elérhető üzemidő 8 óra lesz. Érdekesség még, hogy az akkumulátorról a telefonodat is töltheted. A Bang természetesen vízálló is, IPX6-os minősítéssel rendelkezik.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Három okból írtam most a Tronsmart Bang-ről. Az egyik, hogy viszonylag új darab, a másik, hogy még nem volt róla hír az oldalon, a harmadik, hogy akciós áron kapjuk most meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 4MGX4R4G kuponkóddal az ára 37 462 forint lesz. Természetesen EU raktárból rendelheted, így se vám, se áfa, se vámkezelés. Néhány nap alatt meg fogod kapni!

Vásárlás itt:

TRONSMART BANG PARTY HANGSZÓRÓ

 


 

Tronsmart T6 Max

A Tronsmart T6 Max, ahogy a neve is mutatja nagy. Nem is kicsit az, a gyártó legnagyobb hangsugárzója közel két kiló nyom, a 14 centis átmérőhöz pedig majd 20 centis magasság társul. Ebbe az űrméretbe sok mindennek el kell férnie, a tervezők pedig ki is használták a rendelkezésre álló teret.

A legfontosabb egy hangfalnál a hangsugárzók száma, mérete, és fajtája. Nos, a Maxban nem kevesebb, mint 13 hangsugárzó került, ezek közül 8 passzív, 5 pedig aktív, vagyis valódi hangszóró. A gyártó sajnos ebben a tekintetben pontos specifikációt nem adott meg, így csak a képekre és a tapasztalatomra hagyatkozhatok.

tronsmart element t6 max 7

A mélyhangokért felelős egység lefelé néz. Mellette/felette négy darab passzív sugárzó van, amiket a „mélynyomó” levegője mozgat meg. Ezek felett körkörösen találunk négy darab kisméretű aktív hangszórót, ezekkel felváltva elhelyezve pedig négy passzív sugárzót. Az elhelyezkedés és a méret miatt valószínű, hogy ezek felelnek a középtartomány tetejéért és a magas hangokért. A gyártó adatai szerint az Element T6 Max teljes teljesítménye 60 watt, ami azért megsüvegelendő adat.

A külső meglehetősen jól sikerült, bár, ezzel eddig Tronsmart termék esetén sem volt gond. Ezzel együtt, a Max esetén a gyártó mégis szintet lépett, az anyaghasználat tökéletes, a forma a szemnek tetsző.

Tronsmart Element T6 Max 60W Home Bluetooth Speaker

A kezelőszervek, a bekapcsológomb kivételével a tetőn kaptak helyet, és mind érintésérzékeny. Itt van a Bluetooth kapcsolatért felelős gomb, a hangerőszabályzó, a beállított hangképek között váltó és a mikrofon bekapcsolója is. Az USB kábel, és a hagyományos jack csatlakozója a hangfal alján, egy gumisapka mögött kapott helyet. A gumisapka kapcsán fontos megemlíteni, hogy a hangszóró nem vízálló ugyan, de kapott IPX5 víz elleni védelmet, vagyis a felfröccsenő víz nem tesz kárt benne.

A hangszóró ára most a NNNT6MAXMAY kuponkóddal 24 700 forint itt:

Tronsmart T6 Max

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.