Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Bang – a 60 wattos Party hangszóró

Tronsmart Bang – a 60 wattos Party hangszóró

Amikor megáttam a régi, kétkazettás Sony magnóm jutott eszembe róla.

Tronsmart Bang - a 60 wattos Party hangszóró

A lekerekített forma pont olyan, mint a magnómnál volt. Nagyon menő, nagyon modern darab volt, úgy 30 éve. De a menőséget jól mutatja, hogy a Tronsmart Bang is hasonló formával operál, persze már kazettaajtók és nyomógombok nélkül. Hiába, ez már egy más világ.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Trosnmart Bang-nek sok érdekes képessége van. AZ első a címben is említett 60 wattos teljesítmény, ami elég emberes, erről, már csak a hangsugárzó mérete miatt is, el tudom képzelni, hogy egy szabadtéri bulin is megállja a helyét.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Ha mégis kevés lenne az sem gond, csak rá kell beszélned a haverokat, ismerősöket, hogy ők is vegyenek 1-1 Bang-et, aztán, a buliban ezeket össze tudjátok kapcsolni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Tronsmart Tune Conn technológiája lehetővé teszi, hogy akár 100 hangsugárzót is összekapcsoljatok. Ez már 6000 wattot jelent, szóval innen nem nagyon van hova fejlődni.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart Bang természetesen akkumulátorral működik, mégpedig egy 10 800 mAh kapacitásúval. Ez sem kicsi, remélem érzitek, a gyártó szerint 15 órás zenehallgatást tesz lehetővé 50 százalékos hangerőn. Amennyiben bekapcsoljátok a zenére változó LED világítást is, az elérhető üzemidő 8 óra lesz. Érdekesség még, hogy az akkumulátorról a telefonodat is töltheted. A Bang természetesen vízálló is, IPX6-os minősítéssel rendelkezik.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Három okból írtam most a Tronsmart Bang-ről. Az egyik, hogy viszonylag új darab, a másik, hogy még nem volt róla hír az oldalon, a harmadik, hogy akciós áron kapjuk most meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 4MGX4R4G kuponkóddal az ára 35 500 forint helyett 31 900 forint lesz. Természetesen EU raktárból rendelheted, így se vám, se áfa, se vámkezelés. Néhány nap alatt meg fogod kapni!

Vásárlás itt:

Tronsmart Bang Party hangszóró

 

Tronsmart Bang - a 60 wattos Party hangszóró 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.