Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Tronsmart Apollo Q10 – Olcsó fejhallgató minden földi jóval

Tronsmart Tronsmart Apollo Q10 – Olcsó fejhallgató minden földi jóval

Ma erre a remek fülesre kaptunk remek árat, szerintem nektek is tetszeni fog!

Tronsmart Tronsmart Apollo Q10 - Olcsó fejhallgató minden földi jóval 1

Ha valaki azt állítja, hogy a Tronsmart a legjobb minőség a Bluetooth zenekütyük terén az hazudik. Aki viszont azt állítja, hogy valószínűleg ők adják a legjobb minőséget a legolcsóbban, az nagyon is igazat mond. Az Apollo Q10 is ilyen. Nagyon jó áron kapunk egy erős közepes hangot, rengeteg funkciót, olyanokat, amiket csak a drágább fejhallgatóktól szoktunk meg.

Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth Headphones 35dB 100 Hours Battery Life 5 Mics - Black

A Tronsmart Apollo Q10 egy közepes méretű, teljes fület takaró, kényelmes viselet. Természetesen Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, természetesen van benne aktív zajcsökkentés  (35 decibellig hatásos)és ami nem annyira természetesen, van benne 5 darab mikrofon. A 40 milliméteres membrán nem kicsi, főleg a füles méretéhez képest. Feltöltött akkumulátorral, 50 százalékos hangerőn egy töltéssel 100 órát használható. A gyártó inkább úgy mondja ezt, hogy napi egy óra zenehallgatással 100 napig működik egy töltéssel. Igaz ez is, igaz az is, de a gyártó szövege jobban hangzik.

Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth Headphones 35dB 100 Hours Battery Life 5 Mics - Black

A gyártó kiemeli még a memóriahabos párnákat a fül körül, ami állításuk szerint akár egész napos viseletet is lehetővé tesz. Fontosnak tartja még megemlíteni, hogy a füles tud egy ambient sound módot is, ezzel elérhető, hogy a környezet zajai is “behallatszanak”, ez utcán biztonságosabb megoldás, mintha minden zajt kizárnánk. Én ezek mellett mindenképpen említeném még a mélyhangkiemelést, az appikációt, amivel a telefonunkról tdunk egy csomó beállítást elvégezni és az érintésérzékeny, fizikai gombokat nélkülöző vezérlést.

Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth Headphones 35dB 100 Hours Battery Life 5 Mics - Black

Ahogy látható a Tronsmart Apollo Q10 a képességek terén nem kispályázik. Mindent tud, ami elvárható egy ilyen fejhallgatótól, vagy talán még többet is. Ehhez képest az ára elég baráti, hiszen a NNNQ10APR kuponkóddal 10 800 forintért megkapjuk az eredeti 14 300 forintos ár helyett. Vásárláshoz kattints ide:

Tronsmart Apollo Q10 fejhallgató

Tronsmart Tronsmart Apollo Q10 - Olcsó fejhallgató minden földi jóval 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.