Válassza az Oldal lehetőséget

TUERBB autós cuccok remek áron

TUERBB autós cuccok remek áron

A pumpájukat már kipróbálhattam, az tetszett.

TUERBB autós cuccok remek áron

Talán Ti is emlékeztek még a TUERBB akkumulátoros pumpa tesztjére,, de he nem, akkor itt elolvashatjátok (megnézhetitek). A pumpa, bár többet ígért, mint amit tudott, egyáltalán nem volt egy rossz darab, sőt egyes képességeiben túl is szárnyalta az átlag pumpákat. Rádsául olcsó is volt. A gyártó azóta egy  kisebb rakat újdonsággal rukkolt elő.

A TUERBB cuccok egy dologban egyeznek, abban, hogy egyelőre mindegyiket autósoknak, motorosoknak, esetleg kerékpárosoknak ajánlják. Bár az indító akksikkal egy kerékpáros sokra nem megy, de egy alkoholteszter azért néha a pedálozás előtt sem árt(ana) egyeseknek. Mielőtt elfelejtem, egy közös vonás még van, ez pedig az ár. A TUERBB vasai mind jó árban vannak. Hab a tortán (vagy cseresznye a habon, kinek hogy tetszik), hogy ezekhez a termékekhez a gyártó most még kupont is adott.

Nem fogok minden termékről külön írni (a pumpáról amúgy is van cikk), de egyet azért kiemelnék, ez pedig a négy az egyben készülékük. Azért emelem ezt ki, mert ilyet még nem láttam, és bár nem világrengető dolog, mindenképpen a kreativitást dícséri.

Az törtétn ugyanis, hogy a nálam is járt autós pumpába konkrétan betettek még egy funkciót, ez pedig az indító akkumulátor képesség. Azért nem hülyeség a dolog, mert a TUERBB autós pumpa egyik érdekessége pont az volt, hogy a megszokottnál nagyobb kapacitású akkumulátor került bele. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy megtoldják az elektromikát és kapjon indító funkciót is a készülék.

Szóval, ez most így négy dolgot tud. Világít, ha kell. Tölti külső akkumulátorként az eszközeinket, ha erre van szükségünk. Felfújja a leeresztett kerekünket (labdánkat, egyebünket), végül pedig beröffenti autónkat, ha az autó akkumulátora elpusztult. Na ez egy igazi multifunkciós valami lett!

Oké, ennyi, és még egy táblázat a képekkel, nevekkel, kupnkódokkal és árakkal az alábbi táblázatban.

KépNévKuponkódÁr
TUERBB autós cuccok remek áron 1TUERBB BUWEI 4 In 1 Car Jump Starter Air Pump Power Bank Lighting Compressor2VJNWQEDCTEY27 597 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 2TUERBB SP-B21 12V 45W Max napelemes töltő5UF3AMT2G5PZ18 416 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 3TUERBB AP01 150PSI Air Compressor1N8JQFIT7BFQ11 392 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 4TUERBB AP77 Tire Inflator Portable Air CompressorSXVG1C13CKJ412 151 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 5TUERBB AP88 Mini Air PumpGPM74AOAWYPB14 939 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 6TUERBB J01 1200A 13800mAh Portable Car Jump Starter A9M4USGFR4TR20 191 Ft
TUERBB autós cuccok remek áron 7TUERBB A20 Portable Alcohol Tester3814 Ft

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.