Válassza az Oldal lehetőséget

Túl a 10 millió eladott LTE okostelefonon az LG

Az eredmény a vállalat LTE szegmensben tapasztalható látványos térhódításának, az LTE piacon történő korai bemutatkozásának, valamint a kutatás-fejlesztés terén elfoglalt vezető szerepének köszönhető.

LTE 10M

Az LG a tavalyi évben olyan komoly piacokon jelent meg népszerű okostelefonjaival, mint az Egyesült Államok, Japán, Németország és Dél-Korea. A vállalat emellett az elmúlt hetekben világszerte további 50 országban kezdte meg az LG Optimus G készülék értékesítését.

 

A Strategic Analytics jelentése szerint az LTE okostelefonok globális piaca idén várhatóan még drasztikusabb ütemben növekszik, az előzetes számítások szerint az eladott készülékek száma elérheti a 275 milliót is. Az LG célja, hogy az idei évben megduplázza az LTE okostelefonok piacán elért részesedését, melynek eléréséhez többféle készülékkel kíván megjelenni, a meglévő, nagy forgalmú és a feltörekvő piacokon egyaránt.

A 2013-ban bemutatkozó új LG Optimus F termékcsalád rendkívül nagy sebességet biztosít majd a 3G-ről 4G LTE hálózatra váltó felhasználók számára.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink