Válassza az Oldal lehetőséget

Új folyadékhűtéses izomtelefon érkezik a Xiaomitól Pocophone F1 néven

Új folyadékhűtéses izomtelefon érkezik a Xiaomitól Pocophone F1 néven

A Xiaominál nem ülnek a babérjaikon, letarolják a teljes piacot.

XIAOMI POCOPHONE F1 1

Az új mobilról egy ideje keringenek pletykák, mára azonban már mindent tdunk róluk. Az elmúlt napokban idő előtt két webáruházban is megjelent a mobil, igaz, azóta törölték is az oldalakról, valószínű, hogy túl korán kerültek ki a netre. A lényeg azonban nem is ez, hanem az, hogy ismerjük a teljes specifikációt és az árat is.

XIAOMI POCOPHONE F1 2

A verebek azt csiripelték, hogy a legolcsóbb Snapdragon 845-ös telefont kapjuk meg, de ez a jelen információk szerint már nem tűnik biztosnak, hiszen egy Fehérorosz webáruházban megjelent az ár is, ami 500 dollár volt a 64 GB változatnál. Ez persze nem őrült pénz a kapott képességekért, hiszen a Snapdragon 845 még mindig a világ legerősebb mobil lapkája.

XIAOMI POCOPHONE F1 3

A telefon amúgy 6,16 colos, FHD+ kijelzőt kapott notch-csal. A beépített memória 6 GB, mellette 64 vagy 128 GB háttértár lesz használható. Kamerákból három lesz, elől egy 20- hátul pedig 12+5 megapixeles egységgel készíthetjük a képeket. A hátlapi kamera érdekessége, hogy kiemelkedően jó rekeszértékkel rendelkezik, ennek értéke f/1.75. A beépített akkumulátor 4000 mAh kapacitású. A hardver tehát nem lesz rossz, de az igazi extra, hogy a Snapdragon hűtését a Xiaomi gamer telefonjához hasonlóan folyadékhűtéssel oldották meg. Érdekesség még, hogy bár USB Type-C csatlakozót tettek a telefonra, a felső élen találunk majd normál jack kimenetet is a fejhallgatók számára.

XIAOMI POCOPHONE F1 4

A telefon amúgy nagyon hasonlít a Xiaomi 8SE készülékre. A képeken felfedezhető különbségek az elülső kamera esetén, hogy az új telefon kap ide is LED villanót, a hátsó kamerák nem a kszülék szélére, hanem középre az ujjlenymat olvasó fölé kerültek, a ház sarkai jobban kerekítettek, az alsó keret kicsit vastagabb, mint az SE esetén.

XIAOMI POCOPHONE F1 5

A webáruházakban elég sok kép is kiszivárgott, ezekből láthattok a hírben is. A Xiaomi Pocophone F1 várható érkezése szeptember eleje.

Új folyadékhűtéses izomtelefon érkezik a Xiaomitól Pocophone F1 néven 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2