Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb gondok az iPhone 4S-sel

Újabb gondok az iPhone 4S-sel

Újabb problémára derült fény az iPhone 4S-el kapcsolatban.

apple-iphone-4s

A nemrégiben kiderített időzónával kapcsolatos problémák után egy újabbra derült fény az Apple support fórumán. A készüléknek megint a telefon funkciójával akadtak gondok, akárcsak anno az iPhone 4 esetén, melyek ráadásul elég sok felhasználót érintenek.

Az Apple fórumán számos témában említik emberek százai, hogy jelentkezett náluk egy újabb hiba, amellyel ők semmit sem tudtak kezdeni. A probléma pedig az, hogy vezetékes Headsettel történő hívás közben visszhangzik a vonal. A bejelentések különböző szolgáltatóknál lévő felhasználóktól érkeztek, tehát a probléma az iPhone-nal van. A panaszok szerint a hívás elején a hangminőség még rendben van, majd egy bizonyos idő után romlik, és megjelenik a visszhang. Egyik felhasználó ezt írja: „Nem azonnal történik. 30 másodperc, vagy akár 9 perc is eltelhet, mire elkezdődik az idegesítő visszhang. Ha lecsatlakoztatom a fülhallgatót, akkor abbahagyja, de ha visszadugom, akkor újra elkezdődik.” Bizonyos beszámolók szerint akár 12 perc is eltelhet, mire megérkezik az „áldás”.

Azt is többen vizsgálták, hogy vajon csak a gyári fülhallgatóval jelentkezi-e az eset, de sajnálatos módon a problémát nem hatotta meg, hogy milyen headsettel van dolga a készüléknek, azaz a probléma nem csak a gyári fülhallgatóval merül fel.
Az átmeneti megoldás az, hogy amikor kezdődik a visszhang, akkor átkapcsoljuk a külső hangszóróra a hívást, majd vissza, így újra nyerünk egy kis időt, a probléma újrakezdődéséig. Reméljük, hogy az Apple mihamarabb orvosolni tudja majd a hibát.
Forrás: PDAFanClub – Náhó
PFClogo

Újabb gondok az iPhone 4S-sel 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2