Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb Redmi mobil kapott ECC tanúsítványt

Újabb Redmi mobil kapott ECC tanúsítványt

Egyelőre nem tudjuk milyen telefon lesz, de gyanús, hogy a Redmi (Note) 8 sorozat tagja lesz.

Redmi 8A b

A Redmi 7 és a Redmi Note 7 nagyon jó telefonok, jók lettek az utódként kiadott nyolcas sorozat tagjai is. Sajnos a Global verzióra még várnunk kell, így egyelőre kézbe nem foghatjuk őket. Friss hír, hogy egy újabb Redmi mobil jelent meg az ECC tanúsítvánnyal rendelkező mobilok között, ám, ennek a hivatalos nevét nem, mindössze a kódszámát ismerjük, ami M1908C3XG. Gyanakvásra adhat okot, hogy a nem rég debütált Redmi 8 kódja M1908C3JE, a Redmi Note 8 Pro kódja pedig M1908C3IC. Látszik, hogy a három kód csak az utolsó három tagban tér el egymástól, így szinte biztosra vehető, hogy az új telefon is a család része lesz. Mivel, tudtunkkal a Note 8 Pro felett semmi nincs, az új telefon egy gyengébb változat, sokak szerint a Redmi 8A lesz, de persze lehet a Redmi 8 is.

Redmi 8a

Egy kiszivárgott fotó miatt biztosra vehető, hogy lesz belőle 4/64 GB-os verzió,, a központi egység pedig egy Snapdragon 439 lesz. Hátul dupla kamera dolgozik majd, de hogy ebből a főkamera 64 megás lesz-e vagy marad a régebbi bevált 48 megapixeles érzékelő még nem tudjuk.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2