Válassza az Oldal lehetőséget

Ultra takarékos lett a Xiaomi Redmi Note 5

Ultra takarékos lett a Xiaomi Redmi Note 5

Az egy töltéssel több mint 3 nap üzemidő több mint becsületes teljesítmény.

redmi note 5 1

Eddig is tudtuk, hogy a Xiaomi a Redmi Note 5-el le fogja tarolni a középkategóriát, hiszen a telefon szép lett, okos lett, dupla kamerát kapott, és persze hozza a Xiaomitól már elvárható minőséget. Most egy újabb adalékot kaptunk ahhoz, hogy miért lesz érdemes ezt a telefont választanunk a következő középkategóriás mobilunknak.

redmi note 5 2

Ez az adalék pedig nem más, mint az akkumulátoros üzemidő. A képeket a  Xiaomi Zou mester néven ismert úr tette közzé, aki amúgy a cég egyik vezető mérnöke. A képernyőmentéseken látszik, hogy három nap után az akkumulátor töltése még mindig 25 százalékon áll, úgy, hogy eközben a képernyő tizenegy órán keresztül működött. Ez már csak azért is dícséretes teljesítmény, mert egy hat colos, FHD+ felbontású kijelzőről beszélünk.

redmi note 5 3

Igaz, az érdem ebben az esetben nem a kijelző paneljét illeti, hanem a Snapdragon 636-os központi lapkát. Ebben a processzor teljesítménye az előd 630-hoz képest 40 százalékkal, míg a mellette dolgozó grafikus gyorsító teljesítménye 10 százalékkal nőtt, úgy, hogy a nyolcmagos 260-as Kyro architektúra ráadásul kevesebbet is eszik.

A telefon még nem kapható, de előzetes árunk már van rá.

 

E-mail értesítés kérése a 3/32 GB-os global verzióhoz 200 dollárért: Xiaomi Redmi Note 5 3/32 GB

E-mail értesítés kérése a 4/64 GB-os global verzióhoz 230 dollárért: Xiaomi Redmi Note 5 4/64 GB

 

 

Ultra takarékos lett a Xiaomi Redmi Note 5 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2