Válassza az Oldal lehetőséget

UMIDIGI A9 Pro – erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban

84 / 100
A gyártók gyorsan regálnak az igényekre, az UMIDIGI A9 Pro-ba például hőmérőt építettek.

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban

 

Elindult a telefon bevezető akciója, aminek keretében olcsón kapunk egy jó hardvert. A központi egység a Helio P60, ami elég erős lesz ahhoz, hogy akár játszani is tudjunk a telefonon. Nem kevesebb, mint 6 GB memóriát és 128 GB háttértárat kapunk, ráadásként a kamerák sem rosszak.

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban 1

A főkamera 48 megapixeles, amiben Sony szenzor dolgozik, a hattagú lencserendszer mögött, az appertura 1.79-es, szóval a papírforma szerint tényleg jó darab. Mellé kapunk egy 16 megás ultraszéles látószögű kamerát a beltéri fotózáshoz, és van egy 5 megás makro kamera is. A mélységszenzor is 5 megás. Az előlapon egy meglepően jó, 24 megapixeles szelfikamerát használhatunk.

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban 2

Az akkumulátor 4150 mAh kapacitású, emellé 10 wattos gyorstöltés is jár. Az USB csatlakozó Type-C. Van kétcsatornás Wi-Fi, 4.2-es Bluetooth, három műholdas rendszert támogató navigásció.

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban 3

Szenzorokból is akad bőven, hogy mást ne mondjak, a fent említett infravörös hőmérő, amivel érintés nélkül tudunk lázat mérni. Mellette a szokásos dolgok, mint közelségérzékelő, fényszenzor, gyorsulásmérő, giroszkóp, és iránytű. SIM-kártyából használhatunk két darabot, rádásul úgy, hogy mellettük még elfér egy memóriakártya is.

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban 4

A dizájn már megszokottnak mondható, az UMIDIGI ilyen téren nem marad el a vezető gyártóktól.

Végül az ár. A most indult bevezető akcióban a telefonért 43 ezer forintot kérnek, ami a fenti hardver tükrében kedvező árnak számít, még akkor is, ha nem vesszük figyelembe az extraként beépített hőmérő funkciót.

Vásárlás itt:

UMIDIGI A9 Pro - erre varj gombot, érintésmentes hőmérő a telefonban 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.