Válassza az Oldal lehetőséget

UMIDIGI Uwatch – meglepően szép és meglepően olcsó okosóra

UMIDIGI Uwatch – meglepően szép és meglepően olcsó okosóra

Az UMIDIGI-t eddig telefonjairól ismertük, de mostantól óra fronton is számolni kell velük.

UMIDIGI Uwatch 3

Az UMIDIGI Uwatch teljesen új fejlesztés, jelenleg tart a bevezető akciója, ami miatt nagyon kedvező áron vehetjük meg. Ha szeretnél okoskarkötős funkciókat, de jobban szereted a csuklódon az óra formájú szerkezeteket,akkor a UMIDIGI Uwatch neked készül!

UMIDIGI Uwatch 1

A képek alapján (amik egyelőre renderelt képek csak) meglepően podás szerekezet lett. Külsőre leginkább a Xiaomi órájára hasonlít de annál kicsit nagyobb a kijelző és keskenyebb a keret, vagyis az előlap kijelző arány jobbnak tűnik. Az ár alapján feltelezhetjük, a specifikációt böngészve bizonyossá is válik, hogy egy a mindennapokba jól használható, ugyanakkor mindenféle extrától mentes órát kapunk.

UMIDIGI Uwatch 4

Az UMIDIGI Uwatch képességeit tekintve egy okoskarkötőnek felel meg, persze megfejelve a nagy kijelző nyújtotta előnyökkel. Jóval több adat jelenik meg, jóval olvashatóbb formába. A leírás szerint számolja a lépéseket, méri az elégetett kalórián, kapunk vele szív és alvásmonitort is. Bár a leírásban nem szerepel, a képeken látható az applikációban jól látható egy mező a vérnyomás mérésnek is. Nem merjük biztosra állítani, hogy ez a funkció tényleg benne van e az órában, de ha igen az nagy jó pontot jelent.

UMIDIGI Uwatch 5

Az UMIDIGI Uwatchoz természetesen tölthetünk le telefonunkra applikációt, és ugyancsak természetes, hogy ezt Androidhoz iOS-hez is megtehetjük. A specifikáció szerint teljes fémházat, OLED kijelzőt, a kijelző fölé edzett üveget, és 180 mAh kapacitású akkumulátort kapott az óra, ami a takarékosnak mondott lapkakészlettel 25 napos készenléti időt biztosít. Extraként említhető, hogy az órához letölthető szoftveren keresztül a “számlap” háttere szabadon cserélhető, akár saját magunknak is készíthetünk egyedi hátteret.

Az UMIDIGI Uwatch tehát egy nagyon jól kinéző és olcsó, okoskarkötős tulajdonságokkal felszerelt óra, amit használhatunk a mindennapi tevékenységek közben, de sportolás közben is.

Az óra jelenlegi ára 24,99 dollár, vagyis nagyjából 7200 forint. Itt tudod megvenni: UMIDIGI Uwatch okosóra

UMIDIGI Uwatch - meglepően szép és meglepően olcsó okosóra 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2