Válassza az Oldal lehetőséget

Üsd vágd a kamerád, a Sony mindennek ellenáll

Az új Sony Handycam® HDR-GW66VE minden olyan kihívással szemben felvértezett, amely utazáskor előfordulhat. Az új víz-, por-, ütés- és fagyálló kamera könnyű vázával és egyszerű kezelhetőségével már az idei nyaralás kedvence lehet.

K-1200-1

A 10 méter mélységig vízálló kamerával napozás, esti séta, úszás vagy síelés közben is tökéletesen éles fotók és Full HD videók készíthetők. A SteadyShot™ aktív mód korrigálja a kéz remegését, amely egyenletes és professzionálisabb felvételt eredményez még zoomolás közben is. A kiváló minőségű G objektív™ és Exmor R™ CMOS érzékelőnek köszönhetően a kamera változó és szélsőséges fényviszonyok között is részletgazdag videók és tiszta állóképek megörökítésére ad lehetőséget. A HDR-GW66VE kamera elején elhelyezett extra rögzítő gomb segítségével az önarckép és videofelvétel könnyen és kényelmesen készíthető.

K-1200-3

Az internetre szánt videók akár rögtön MP4-formátumban is rögzíthetők, de ha kiemelkedően magas minőség a cél, AVCHD módban is készíthetünk felvételeket. Az internetes megosztás előtt a videók az ingyenes PlayMemories Home szoftverrel gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők, a legmagasabb minőségű AVCHD formátumú felvétel tökéletesen élvezhető Full HD televíziókon és kiírhatóak Blu-ray lemezre.

K-1200-2

A kézi kamera által készített képek kompatibilisek a Sony BRAVIA tévéknél alkalmazott TRILUMINOS technológiával, melyek köszönhetően a képernyőn valósághű és élénk színek elevenednek meg.

A Handycam® LCM-GWA félkemény hordozó táska vízálló kidolgozása lehetővé teszi a kamera biztonságos tárolását.

A Sony Handycam® HDR-GW66VE Full HD kamera 2013 júniusától lesz elérhető Magyarországon.

Üsd vágd a kamerád, a Sony mindennek ellenáll 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2