Válassza az Oldal lehetőséget

Valós képeken a jövőre megjelenő új Huawei tablet

Valós képeken a jövőre megjelenő új Huawei tablet

A hatos sorozat idén jűniusban debütált, így a hetes várhatóan csak jövő tavasszal mutatkozik be.

huawei mediapad m7 in real life leaks 1

Bár, még jó fél évet várnunk kell az új táblagépre, fotók segítségével már most is láthatjuk, hogy fog kinézni. Elsőre baromi jól, hogy mást ne mondjunk, teljesen keret nélküli lesz, a szelfikamera pedig a kijelző bal felső sarkában, egy lyukon keresztül kukucskál majd ki. Érdekesség, hogy a hátlapon nem látunk ujjlenyomatolvasót, ami jelentheti azt, hogy a kijelző AMOLED lesz, alatta a szenzorral, de erre nagy összegben nem mernénk fogadni. Sokkal valószínűbb, hogy az előlapi kamera arcfelismeréssel oldja meg a nyitást.

huawei mediapad m7 with punch hole display

Ami még nagyon érdekes, hogy a fotók alapján a hátlapon nem egy- hanem két kamera kap helyet, ez a tábláknál még finoman szólva is szokatlan. Az új gép központi egyysége még nem ismert, de bennfentesek szerint a Kirin 990 SoC fogja meghajtani a gépet. Az eddig kiszivárgott adatok szerint a tablethez tollat is fogunk kapni, az eddigi képek alapján pedig nagyon hasonló lesz az Apple táblagépéhez.

Valós képeken a jövőre megjelenő új Huawei tablet 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.