Válassza az Oldal lehetőséget

Vandálbiztos hálózati kamera az Axistól

Az Axis új forgatható, dönthető és zoomoló vandálbiztos hálózati kamerát dobott a piacra.

“A számos egyedi funkció és az ellenálló burkolat kombinációjának köszönhetően az AXIS 212 PTZ-V nemcsak kielégíti, hanem túl is szárnyalja a költséghatékony és védőborítással rendelkező felügyeleti célú megoldások iránti piaci igényt,” mondta Anders Laurin, az Axis Communications alelnöke. “Az AXIS 212 PTZ-V segítségével megfigyelhetővé válnak azok a területek is, ahol a hagyományos PTZ-kamerák látószöge csak korlátozottan változtatható.”

Az AXIS 212 PTZ-V fém váza és strapabíró, átlátszó burkolata kiváló védelmet nyújt a vandálok ellen. Így ideális olyan belső terek megfigyelésére, mint az iskolák, boltok, bankok és recepciók, ahol fennáll a károkozás veszélye, de ugyanakkor a teljes terület megfigyelése szükséges. Az azonnali PTZ-funkció segítségével a gyanús események gyorsan és pontosan nyomon követhetők.

Vandálbiztos hálózati kamera az Axistól

Az AXIS 212 PTZ-V egy 3 megapixeles képérzékelőt és nagylátószögű objektívet tartalmaz, így a közeli képek ugyanolyan kiváló minőségben, VGA-felbontásban (640×480) élvezhetők, mint az áttekintő felvételek. Mivel nincsenek mozgó alkatrészei, a kamera azonnal és zajtalanul képes váltani a teljes nagylátószög, illetve maximális közelítés, döntés vagy forgatás között. A “Power over Ethernet”-funkciónak köszönhetően a hálózati kamera áramellátását és adatátvitelét is ugyanaz az egy kábel biztosítja, gyorssá és egyszerűvé téve így a készülék felszerelését.

A kamera az IPv4 mellett támogatja az IPv6-ot is, így nyújtva védelmet az IPv4 címek majdani elfogyása jelentette problémára. Emellett számos, a készülék kezeléséthez és a hálózati biztonsághoz kapcsolódó funkció is megtalálható benne, mint például a többszörös felhasználói hozzáférési szintek, a HTTPS rendszerű kódolás, az IEEE 802.1X, valamint az IP-cím szűrés, amely elősegíti a videók biztonságos kezelését és konfigurálását.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2