Válassza az Oldal lehetőséget

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet

Igazi karácsonyi meglepetés, vagy inkább csoda. De miért is?

BMAX MaxPad I10 – az ősz legjobb táblagépe

Véletlenül vettem éstre, hogy a nemrég általam is letesztelt BMAX MaxPad I10 új verzióban is megjelent, ennek nevében egy Plus utótag szerepel. A MaxPad i10 véleményem szerint az ősz egyik legjobb ár-érték arányú gépe. VOLT! Mert hogy a Plus még jobb lett!

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet 1

A dologról azt kell tudni, hogy a MaxPad sorozatnak három tagja volt, ezek sorrendben kapták meg az Unisoc lapkáit. A legolcsóbb a leggyengébbet, a legdrágább a legerősebbet. Az I10 pedig a középső tagja ennek a családnak, értelemszerűen a középső erősségű lapkával, az Unisoc T610-zel.

Na most, itt jön a csavar, vagyis a Plus verzió a történetbe, hiszen ez attól lett Plus, hogy a legerősebb Unisoc lapkát, a T618-at építették bele. Ez még nem lenne nagy etvasz, ám, ha azt mondom, hogy árban a sima és a Plus között egy forint különbség sincs, akkor talán már értitek miért lelkesedem ennyire.

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet 2

A T618 ugyanis egy erős lapka. Mindent tud, amit kell, GPS, B20-as 4G mobilnet támogatása, alacsony fogyasztás, szóval új is, jó is. Ráadásul az ereje már lehetővé teszi, hogy akár játszani is tudjunk rajta.

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet 3

A két gép között más változás nincs. Vagyis maradt az 1920 x 1200-as felbontású IPS kijelző, a 4+64 GB memória illetve háttértár, a 6000 mAh kapacitású akkumulátor, a készülékház, és minden más a régi. Viszont, ez a processzorcsere olyan gépet eredményezett, amit mindenki szeretni fog!

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet 4

Nos, ez az újdonság most még csak kínai raktárból rendelhető, így tuti nem ér ide karácsony előtt, sőt, lehet, hogy csak január első napjaiban érkezik meg. Ezzel együtt érdemes lehet lecsapni rá, ki tudja milyen áron fogják januárban adni.

Vásárlás a BGe63173 kuponkóddal itt:

BMAX MaxPad I10 Plus tablet

Vannak még az életben jó dolgok, például a BMAX MaxPad I10 Plus tablet 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.