Válassza az Oldal lehetőséget

Váratlan csomagunk érkezett!

Váratlan csomagunk érkezett!

DemonDani nicknévvel tevékenykedő Olvasónk egy kis meglepetéssel lepett meg minket, jobban mondva engem. Reméljük, ez annak a jele, hogy hasznosnak találta a munkánkat.

gift box 500x500

 

A napokban kellemes meglepetésben volt részem, amikor váratlanul befutott hozzám egy kisebb pakknyi ajándék. Valószínűleg egy Lenovo (és persze HOC) rajongóval volt dolgom, hiszen a csomag erősen erre a márkára fókuszált:

  • Lenovo A5 TPU szilikon tok és két darab kijelzővédő üvegfólia, valamint
  • Lenovo Watch 9 kijelzővédő üvegfólia.

Komolyabb kutatást nem végeztem az ügyben, a cuccok feltehetően az AliExpressről származnak, a Watch 9 kijelzővédője bizonyosan az lesz, amit az óráról készült cikkben mi is javasoltunk. Jelentem, az ajánlásunk jónak bizonyult, az üvegfólia könnyen felhelyezhető és tökéletes láthatóságot biztosít! A törésbiztonságot még nem volt alkalmam tesztelni, az mindenesetre biztos, hogy ezzel is masszívabb lett a konstrukció.

IMG 20181204 122449IMG 20181204 122612

Csak szuperlatívuszokban tudok megnyilvánulni a Lenovo A5 okostelefonhoz érkezett szilikontokról is. Mint az a lenti képen is látható, a bőr hatású hátlap eszméletlenül jól néz ki, gyakorlatilag az egész készülék megjelenése egy pillanat alatt alakult át. Az sem mellékes, hogy a barázdált hátlap fogása is sokkal jobb lett! A tok amúgy kifejezetten szorosan feszül a telefonon, kiesni biztosan nem fog belőle. 

A kijelzővédő üvegfóliát egyelőre még nem helyeztem fel a készülékre, így arról érdemben nem tudok nyilatkozni – a két darabból egyet majd csak sikerül felapplikálni.

Az ajándékokat természetesen innen is köszönjük!

Váratlan csomagunk érkezett! 1