Válassza az Oldal lehetőséget

Vásárolja meg egy helyen a tonereket, patronokat és minden más eszközt vállalkozásának

Vásárolja meg egy helyen a tonereket, patronokat és minden más eszközt vállalkozásának

A legtöbb vállalkozás megbízható toner- és irodaszer-árusító céget keres, akiknél folyamatosan megtalálhatóak a különféle nyomtatók és más irodai eszközök alkatrészei, kiegészítői egyaránt. Áruházunk megbízható partnerként szolgálja ki nem csak a cégek, de a magánszemélyek igényeit is.

Vásárolja meg egy helyen a tonereket, patronokat és minden más eszközt vállalkozásának 1


 

Tonerek és irodaszerek – webáruház mindenki számára

A megfelelő irodaszerek beszerzése lényeges minden vállalkozás esetében. Ugyanakkor otthon, sőt az iskolában és az egyetemen is szükség van különféle irodai kiegészítőkre. Webáruházunk kínálata bővelkedik a különféle írószerek, papírok és más irodában használatos eszközök választékában. A legismertebb márkáktól a kevésbé ismert, ám minőségi gyártókig forgalmazunk olyan termékeket, amelyek különféle igényeket képesek kielégíteni – az egészen prémiumtól az általánosig. A nyomtatógépek mellett tonereket és patronokat is árusítunk. Szinte minden ismert márka mindenféle típusa megtalálható nálunk. Ezek elérhetőek utángyártott, eco és eredeti típusokban is.

Kisgépek és elektronikai cikkek széles választéka magas minőségben

A Tonerpartners a legismertebb toner- és nyomtatómárkák mellett olyan egyedi kínálattal rendelkezik az elektronika területén is, amely segítségével teljesen felszerelheti a saját vállalkozását. Legyen szó akár profi kijelzőkről vagy projektorokról, cégünknél garantáltan megtalálja az összes lényeges elektronikai eszközt. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket is kínálunk, amelyek sok irodaszerrel foglalkozó vállalkozásnál egyáltalán nem kaphatóak. Ezért bátran garantáljuk, hogy különféle a speciális feladatok elvégzésére is találhat nálunk megfelelő gépeket. Ilyen speciális gépek például a 3D nyomtatók, vagy a hordozható nyomtatók is.

Prezentációs táblák és profi archiválók

Webáruházunk különös gondot fektet arra, hogy minden olyan céges terület megtalálja azokat az eszközöket, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás működéséhez. Ezért többféle prezentációs táblát, valamint a hozzávaló kiegészítőket is kínáljuk. Az irodaszerek részét képzik a különféle archiválók is. Ezekből webáruházunkban különféle brandek és típusok állnak rendelkezésre egyedi dizájnban.

Tisztítószerek, védőfelszerelések – avagy minden, ami egy felelős céghez kellhet

Filozófiánk, hogy egy vállalkozás valóban mindent egy helyen megkaphasson tőlünk, anélkül, hogy szétszórva a fókuszát, különféle kiegészítőkért kelljen nyomoznia. Ezért olyan termékeket is árulunk, amelyek a céges munkavédelemhez és a higiéniához köthetőek. Maszkok, fertőtlenítők, valamint munkaruházat képzik a kínálatunk egy részét. Munkavédelmi termékeink kínálata szinte teljes mértékben lefedi a vállalkozások átlagos igényeit. Ezért ha bármilyen eszköz megsérül, vagy pótolni kell, egyetlen rendelés alatt akár 48 órán belüli kiszállítással megtehetik azt a nálunk vásároló vállalkozások. Mindezt ráadásul kiváló hűségpontrendszerrel díjazzuk.

Tartós élelmiszerek és drogériai termékek – ami fontos lehet bármely munkahelyi étkezőben

Az irodában gyakran elfogy a kávé, a tej és a tea. Sokszor szükséges valami rágcsálnivalót is a munkahelyi konyhán tartani, ha az üzlettársak vagy leendő ügyfelek jönnek tárgyalni. Az ásványvíz szintén gyakori szereplője a tárgyalásoknak. Ezért webáruházunk kifejezetten olyan élelmiszereket és drogériai termékeket is tart, amelyek egy profi iroda alapvető készletéhez tartoznak. Nem kell külön beszerezni ezeket a tételeket, megrendelheti őket „egy kalap alatt”, akár az irodaszerekkel együtt.

 

 

Szponzorált tartalom

Vásárolja meg egy helyen a tonereket, patronokat és minden más eszközt vállalkozásának 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.