Válassza az Oldal lehetőséget

Végre egy komoly drón 300 dollár alatt gimballal és 4K kamerával (kupon)

Életem első komoly drónja volt, kicsit még mindig fáj a szívem, hogy eladtam.

up_air_one_plus_1.jpg

Jelenleg nagyjából 150-200 dollárnál lehet meghúzni azt a vonalat, amikortól már tényleg rendes, akár kisebb szélben is repülhető kamerás drónt vehetünk, de olyat, ami gamballal és használható kamerával van szerelve 400 dollár alatt nem nagyon kapunk. Ezért is lepett meg nagyon ez a friss akció, amiben az Up Air drónjátvehetjük meg olyan alacsony áron, hogy azóta is az államat keresgélem.

up_air_one_plus_6.jpg

Szerencsére ez a madár már járt nálam, nagyon szerettem. Könnyen irányítható, erős motorokkal rendelkezik, van rajta gimbal, így csodás, himbálózás nélküli légifelvételeket készíthetünk vele. Távirányítója nagyon profi, és a géppel egyetemben nagyon jó anyagokból épített darab. A géphez hatalmas 5400 mAh kapacitású akkumultor jár, amivel 19 percen keresztül repkedhetünk egy töltéssel. Külön öröm, hogy a távban is akkumulátor van, így megspórolhatjuk a ceruzaelemek árát. 

up_air_one_plus_9.jpg

Összeségében nyugodtan ki merem jelenti, hogy ha komoly drónra vágysz, de nem akarsz vagyy tudsz százezreket kiadni egy ilyenre, akkor ezt a gépet neked találták ki. Ráadásul, ahogy feljebb írtam most akciós is, így érdemes lecsapni rá, már csak azért is, mert mire megérkezik itt lesz a nyár is, és mehetsz repkedni!

 

Az UpAir One drón ára most 339,99 dollár helyett csak 279,99 dollár, vagyis az f84426 kuponkódot használva nagyjából 18 ezer forintot spórolsz meg!

A vásárléshoz és további információkhoz kattints ide: New UP Air UPair One 5.8G FPV 4K 24FPS HD Camera With 2-Axis Gimbal

 

Részletes tesztemet a drónról itt olvashatod: Új néven éledt fel az Up Air drónja, kipróbáltuk milyen lett


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

Végre egy komoly drón 300 dollár alatt gimballal és 4K kamerával (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.