Válassza az Oldal lehetőséget

Végre! Hivatalos információk a Xiaomi új telefonjairól

A bemutatkozás sem várat már sokat magára, december 7-én megismerkedhetünk velük.

redmi-5-plus.jpg

Napjaink egyik legnépszerűbb telefonja a Xiaomi Redmi 4. A gyártó már már most dörzsölheti a tenyerét, mert a december 7-i bemutatón nem is, hanem két utódot mutat be, a specifikáció láttán pedig minden jóérzésű Xiaomi hívőnek megindul a nyálelválasztása.

redmi-5-redmi-5-plus.jpg

A Redmi 5 5,7 hüvelykes HD+ kijelzőt kap, a felbontásból már sejthető 18:9-es képaránnyal, és egy ismeretlen 1,8 GHz-es processzorral, ami szinte biztosan a Snapdragon 450-ben található processzor lehet. A készülék több RAM és ROM változatban érkezik. 2 GB RAM + 16 GB, 3 GB RAM + 32 GB és 4 GB RAM + 64 GB háttértár verziók is elérhetőek lesznek. Az operációs rendszer Android 7.1.2 Nougat, a háttértár MicroSD kártyával bővíthető. A hátsó kamera 12- az első 5 megapixeles, az akkumulátor pedig 3200 mAh kapacitású.

redmi-5-redmi-5-plus_1.jpg

A Redmi 5 kap egy Plus nevű tesót is, amiben egy meglehetősen nagyobb 5.99 hüvelykes FHD+ kijelzőt fogunk találni. A plusz változat egy nagyobb teljesítményű, 2,0 GHz-es processzort kap, amely valószínűleg a Snapdragon 625 SoC lesz. Minden más jellemző ugyanaz marad, kivéve, hogy a Plus nagyobb, 4000 mAh kapacitású akkumulátort fog tartalmazni, és nem lesz belőle 2 GB+16 GB változat.

Már nem kell sokat aludnunk december 7-ig, és még idén meg is rendelhetjük az új Xiaomikat, legalábbis ezt remélem.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2