Válassza az Oldal lehetőséget

Vernee MIX 2 – Leteszteltük október legjobb telefonját

Vernee MIX 2 – Leteszteltük október legjobb telefonját

Az eddig leírtakból, bármennyire is próbáltam leplezi, talán érezhető a véleményem a Vernee MIX 2-ről. Őszintén megmondom, nekem ennyire jó telefonom eddig nem volt. Azóta, hogy először kézbe vettem, a mostani pillanatig, amikor ezt a cikket írom nem tudtam ráunni. Forgatom, nézegetem, csodálom a kijelzőt, a formát, a minőséget. Elkápráztat szinte minden tekintetben.

A telefon hardvere már nem meglepetés, pont ez a vas van a Mars Pro-ban is, a különbség mindössze annyi, hogy ott 6- itt „csak” 4 GB a memória. Szóval a nyers erő már nem mutatott semmi újat, azt hozta amit elvártam tőle. Akadás mentesen futnak a programok, a görgetés nem akadozik, minden tökéletesen simán siklik a képernyőn.

vernee mix 2 16

A kamera, ahogy feljebb már olvashattátok ugyancsak nem okozott meglepetést. Sajnos tökéletesnek még mindig nem mondanám, találkoztam már jobb fényképezővel telefonban, de persze rosszabbal is. A Pro mód nagyon tetszik, a hardveres zoom is nagyon jó, a szoftveres mélység elmosást én inkább hanyagolnám. A galériában található mintaképekhez annyit még hozzá tennék, csak úgy mentegetésképpen, hogy már ősz van, a levegő közel nem kristálytiszta, így a Duna felett látható pára az valóban pára nem a kamera hibája.

Következhet a végső verdikt?

Van ennél a telefonnál erősebb, van amelyiknek jobb a kamerája, biztos van olyan is ami szebb, de ez elég szubjektív dolog. Amiben biztos vagyok, hogy jelenleg nincs még egy olyan telefon, ami a Vernee MIX 2 áráért ennyire szép, ennyire jól megépített, ennyire tökéletes lenne. Nap mint nap látom a híreket az új készülékekről, a képek alapján, ha renderelt is, meg tudom ítélni, hogy milyen lesz ez vagy az a telefon az életben. A nyers adatokból meg tudom ítélni, hogy mennyire lesz a telefon erős. Azt kell mondanom, hogy jelenleg nem tudok ennél a telefonnál jobb vételt. A kicsivel több mint 40 ezer forintunkért olyan csodás készüléket kapunk, amitől eláll a lélegzetünk, de nem csak nekünk, hanem körülöttünk mindenkinek.

vernee mix 2 17

Ha ezt a cikket azért olvasod mert megrendelted már a telefont, és tudni szeretnéd, hogy jól döntöttél-e, akkor most ide figyelj! Ennél jobban nem dönthettél volna! Dőlj hátra, várj türelemmel, mert, ha megérkezik, amikor kibontod és bekapcsolod nagyon elégedett leszel vele és a döntéseddel. Arra azért készülj fel, hogy rengetegen rendeltek belőle, így több időbe fog telni mire ideér, mintha egy kifutó telefont vettél volna. De a várakozás meg fogja érni!

Ha azért olvasod ezt a cikket, hogy megtudd érdemes-e megrendelni, akkor azt hiszem megtudtad! Ennél megrendelésre érdemesebb telefont jelentleg nem tudok. Persze jóval drágábban vásárolhatsz jobbat, de ezért a pénzért más hasonlót sem nagyon!

Ha megjönnek a megrendelt telefonok, akkor remélem eszetekbe fog jutni ez a cikk, és visszajöttök beszámolni az élményről. Örülnék neki!

Szerkesztő értékelése

{REVIEW}

label=Öszesített pontszám

decimal=0

max=10

Dizájn=10

Képességek=8

Stílus=9

Használat=7

Ár=9

{/REVIEW}

Vernee MIX 2 - Leteszteltük október legjobb telefonját 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2