Válassza az Oldal lehetőséget

Windows 7 fut a Medion legújabb netbookján

Az innovatív megoldásairól, ugyanakkor barátságos árszabásáról is nevezetes vállalat az elsők között kínál Windows 7 operációs rendszerrel felvértezett netbookot.

Ahogyan az várható volt, a Microsoft legújabb operációs rendszerének piacra lépését követően egyre több vállalat dönt úgy, hogy hordozható számítógépei mellé már nem az ősrégi Windows XP-t csomagolja, helyette a némileg drágább, ám lényegesen korszerűbb Windows 7 valamely változatával együtt kínálja megvásárlásra azokat. Nincs ez másként a Medion esetében sem, hiszen a gyártó legújabb, “Akoya E1217” típusjelű eszközén már a Windows 7 Starter Edition modifikációja fut.

A döntés várhatóan pozitívan befolyásolja majd a termék eladási mutatóit, lévén, az előtelepített rendszertől eltekintve a gép nem sok újdonságot tud felmutatni közvetlen konkurenseihez képest: a 10 hüvelyk nagyságú, 1024 × 600 képpont felbontású kijelzővel ellátott eszköz számítási kapacitásáról a már jól ismert Intel Atom N270-es processzor gondoskodik, kereken 1 GB-nyi DDR2-es RAM társaságában. A felszereltség részét képezi továbbá egy 250 GB kapacitású merevlemez, illetve egy memóriakártya olvasó is, de a repertoárból nem maradt ki a Bluetooth, a webkamera, illetve a Wi-Fi rádió sem. Utóbbi komponenssel kapcsolatban külön kiemelendő, hogy az egység már támogatja a legújabb, “802.11/n” szabványt is.

 Windows 7 fut a Medion legújabb netbookján

Az Akoya E1217 ajánlott fogyasztói vételára 90 ezer forint körül alakul, amely figyelembe véve a Windows 7 alkalmazásából eredő előnyöket is, igen korrekt ajánlatnak mondható.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2