Válassza az Oldal lehetőséget

Windows-alapú tárhely-szolgáltatást indít az Interware Rt.

Az ország piacvezető szerver hoszting szolgáltatója, az idén 10 éves Interware Rt. a nemzetközi trendekre és a várható hazai piaci igényekre reagálva április 5-től Windows Server 2003 operációs rendszerén is elérhetővé teszi hoszting-szolgáltatási kínálatát.

 

A Microsoft Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés keretében mind dedikált, mind több tárhely-bérlő között megosztott formában elérhető új szolgáltatás lehetővé teszi a hagyományos alkalmazásoknál 70%-kal gyorsabban fejleszthető ASP.NET alapú dinamikus weblapok ill. SQL Server 2005 adatbázisok használatát is. Az új környezet nyújtotta előnyöket az érdeklődők Magyarországon elsőként egy online igényelhető, 30 napos ingyenes tesztkörnyezetben próbálhatják ki.

Az Interware Rt, Magyarország vezető szerverelhelyezés szolgáltatója kínálatát a mai naptól Microsoft Windows Server 2003 platformon is elérhetővé teszi. A Microsoft Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés keretében kialakított szolgáltatás egyik formája a dedikált alkalmazás szerver bérlet. Ezt a szolgáltatást azon ügyfelek számára fejlesztette ki a cég, akik honlapjukat önálló, csak az ő számukra dedikált gépen szeretnék futtatni. Azok a felhasználók, akik nem ragaszkodnak weblapjaik különálló gépen való elhelyezéséhez a megosztott tárhely-szolgáltatás igénybevételével optimalizálhatják költségeiket, a külvilág számára azonban az ő weblapjaik is a szokásos www.cégnév.hu formájú webcím alatt jelennek meg. A dinamikus weblapok mögötti adatbázisok kezelésére mindkét szolgáltatásforma az SQL Server 2005 adatbázismotort használja. A szolgáltatás tartalmaz minden, a felhasználók teljes körű kiszolgálását célzó szükséges elemet, így a szoftverek licencét is.

Az Interware szolgáltatáskínálatának különleges eleme a Magyarországon elsőként és egyedüliként elérhető díjmentes tesztlehetőség. Azon webfejlesztők, akik kötelezettségek nélkül szeretnének ismerkedni és próbálkozni a számukra még esetleg új ASP.NET 2.0 technológia nyújtotta előnyökkel, az https://aspnet.interware.hu címen on-line igényelhetnek azonnal hozzáférhető, 30 napig rendelkezésre álló teszt-tárhelyet, mely a megosztott tárhelyekkel azonos környezetet biztosít számukra.

„A Microsoft elmúlt év végén megjelent webtechnológiai újításainak köszönhetően a piaci várakozások szerint rohamosan nő majd azon cégek száma, akik fejlett funkciókkal rendelkező weblapjaikat a Windows Server 2003 felett futó ASP.NET technológia új, 2.0 változata segítségével szeretnék megjeleníteni. Most megindított szolgáltatásunkkal ezen igényeknek szeretnénk elébe menni” – mondta Sátor Csaba, az Interware Rt. kereskedelmi és marketing igazgatója.

A korszerű tárhely-környezet hatékony kihasználásához természetesen megfelelő színvonalú fejlesztési környezet is szükséges. A Microsoft weblapjairól díjmentesen letölthető integrált webfejlesztő eszköz (Visual Web Developer 2005 Express Edition) és adatbázis-kezelő (SQL Server 2005 Express Edition) által is támogatott ASP.NET 2.0 szerveroldali webtechnológia felhasználásával a webalkalmazások létrehozói akár 70%-os fejlesztési hatékonyságnövekedést is elérhetnek.

„Az ASP.NET 2.0 legfontosabb újdonságai közé tartozik a mester-sablonok és előre definiált háttér témák által biztosított fejlett design-támogatás, az XHTML szabványnak való megfelelés, a website-ok felhasználóinak regisztrálására / beléptetésére kifejlesztett szolgáltatás, a tipikus hacker-támadások elleni beépített védelem, a fejlett gyorsítótár-kezelés, valamint a Web farmok és a felhasználó által konfigurálható portálok kényelmes fejlesztését segítő „Web part”-ok támogatása” – nyilatkozta Kerese István, a Microsoft Magyarország fejlesztési platform üzletágának igazgatója.

A hatékony webfejlesztéshez Microsoft háttértámogatás az alábbi linkeken található:

Visual Web Developer (díjmentesen letölthető fejlesztőeszköz): http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vwd

SQL Server 2005 Express Edition (díjmentesen letölthető adatbáziskezelő): http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/sql

Leírások, oktatóanyagok, indulókészletek, témaközpontok, konferenciák diái és demói, webcastok, mintakódok, szabad felhasználású programrészletek, fórumok:

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2