Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi füles 1600 forintért? Mire vársz még?

Ennek az ára biztos nem vág földhöz!

A Xiaomi rendkívül sikeres cég. Néhány év alatt a legnagyobb telefongyártók közé verekedték magukat, eközben pedig rengeteg innovatív kütyüvel árasztották el a piacot. Olcsó, mégis minőségi cuccok ezek, amik a belépő szinttől a középkategóriáig terjednek, bár van néhány olyan cucc is, ami bőven a csúcskategóriát jelenti, mint például a házi-mozi projektoruk, amiről már írtam is.

xiaomi_piston_in_ear_earphones_fresh_version_2.jpeg

A Xiaomi Piston earphones elnevezésű szerkezet a fülhallgatók belépő szintjét képviseli. Hagyományos membrános füles ez, ami azonban kapott némi extrát is. A 3,5 milliméteres jack dugós füles a drágább megoldásokkal megegyező külsőt kapott, de nem csak a forma, hanem a ház is hasonló, hiszen már ennél az olcsóbb darabnál is fémből készült, hogy csökkentse a rezonanciát, illetve teltebb hangokat kapjunk. A fém ház mellé kapunk még kevlár szállal erősített zsinórt is, hogy a minimálisra csökkentsük a kábel elszakadásának esélyét.

xiaomi_piston_in_ear_earphones_fresh_version_3.jpeg

A fülhallgató öt színben, ezüstben, kékben, rózsaszínben, lilában és feketében kapható, mindegyik változat ára 6 dollár, vagyis nagyjából 1600 forint. A szállítás mindössze 3 centbe kerül, így akár ingyenesnek is mondhatjuk.

További képek, információk és vásárlás itt: Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.