Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200 – a hazai ár harmadáért?????

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200 – a hazai ár harmadáért?????

Ezt komolyan mondom nem is hiszem el.

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200 – a hazai ár harmadáért?????

Tegnap írtam egy ajánlót két WIFI 6 routerről, hogy mennyire jó áron vannak, de most kiderült, hogy maximum a hazai árakhoz képest voltak jó áron, de ehhez az AX3200-hoz képest semmiképpen! Ez ugyanis az árukereső szerint a legolcsóbb helyen is 24 ezer forint, de van 36 ezerért is, a Gshopper kínai raktárából meg elhozhatjuk nyolcezerért! Hogy mi van????

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200 - a hazai ár harmadáért????? 2

Nem ismétlem magam, a WIFI 6 a jövő. erősebb, rugalmasabb, jobban skálázható, több eszköz alatt sem lassul be, s még folytathatnám az előnyöket. Ha még nem vettél WIFI 6 routert, akor most itt az idő, hogy végre megvedd, és lásd a különbséget!

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200 - a hazai ár harmadáért????? 3

A Gshopper amúgy állítja, hogy a kínai raktárból is vámmentesen jön a cucc, de ha nem, még akkor is nagyon jó az ár, mert ezekre a dolgokra vámot nem kell fizetmi, és ha hozzácsapjuk a 27 százalék áfát meg a vámkezelést, akkor is kevesebb, mit a hazaiár fele lesz csak. Ha meg igazuk van, és tényleg vámmentes lesz, akkor megütötted a főnyereményt.

Na, ha meg akarod venni 8000 forintért ezat a routert, akkor a AE358D7611F1 kuponkódot használd az alábbi hivatkozáson:

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.