Ismerkedj meg a Xiaomi új intelligens asszisztensével!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Ismerkedj meg a Xiaomi új intelligens asszisztensével! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Xiaomi Mi MIX 2S telefonnal együtt mutatkozott be, de eddig kevesebb figyelmet kapott, pedig lehet, hogy ez lesz a nagyobb durranás.

Ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor nem is maga az eszköz, mert az lényegében csak a hardvert adja a Xiaomi intelligens szolgáltatásai alá. A rendszer megjelent már az új telefonban, a MIX 2S-ben is, és lényegében mindent tud, amit ma egy hangvezérelt digitális asszisztenstől elvárhatunk. A Xiaomi készített egy rövid filmet is, ami minden leírt szónál jobban megmutatja ezeket a képességeket.

Sajnos az új digitális asszisztens, pont mint elődje, a kínai területeken működik megfelelően, és ez nem csak a hangfelismerés nyelve, hanem a lokalizált szolgáltatások miatt is így van. Viszont erős reményt nyújthat számunkra, hogy a Xiaomi a mesterséges intelligenciával, és különösképpen az új digitális asszisztens kapcsán együttműködési megállapodást kötött a Microsofttal, így van rá némi remény, hogy a kütyü a Microsoft lokalizált szolgáltatásain keresztül Európában is használható lesz. Arra egyelőre kevés esélyt látunk, hogy hazánk ékes nyelvén is értsen, de azért ne temessük ezt a lehetőséget sem.

Végezetül még annyit, hogy a digitális asszisztens már megvásárolható, ráadásul meglepően alacsony az ára. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor 66 dollárért itt megtalálod: Xiaomi Mi Al Mini Speaker

Szóljon hozzá!