Xiaomi Pocophone F1 - 128 GB-os telefon a 64 GB áráért

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Xiaomi Pocophone F1 - 128 GB-os telefon a 64 GB áráért - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Rendkívül jó ajánlat érkezett, tényleg jó árat kaptunk a nagyobbik modellre!

Global Version Xiaomi Poco F1

Ha nem baj, hogy 2 hét múlva indul csak a szállítás, akkor most kuponkóddal elővételben jóval olcsóbban juthatsz a mobilhoz!

A Xiaomi Pocophone F1 a cég új márkaneve alatt hajózott be a piacra, hiszen a jelenleg elérhető legerősebb mobil lapkát, a Snapdragon 845-öt használja, ráadásul megkapta a gyártó spéci folyadékhűtését is, olyat, mint a gamereknek szánt Xiaomi Black Shark. Az új telefonról már sokszor írtunk, de a lényeg annyi, hogy ez alatt az új márkanév alatt a Xiaomi az olcsóbb kategóriát célozza meg. Ahogy a mellékelt ábra mutatja ez nem jelenti azt, hogy csak gyenge telefonokat dobnának piacra, inkább arról van szó, hogy megpróbálják a lehető legnagyobb teljesítményt a lehető legolcsóbben adni. A Pocophone F1-el ez sikerülhet is, igaz, a korábban kiadott gyártói áraknál azért erősebb árcédulákat láthatunk, így az ígéret, miszerint 300 dollár alatt SD 845-ös lapkával szerelt telefont kapunk nem vált valósággá. Ettől függetlenül az mobil igen jó vétel akkor is, ha a cég többi, hasonló kategóriájú mobiljával hasonlítjuk össze, de akkor is, ha a konkurensek árait nézzük.

Ha szeretnéd kihasználni a címben jelzett akciót, akkor a GTI123 kuponkód segítségével itt teheted meg: Xiaomi Pocophone F1 6/128 GB

Szóljon hozzá!