Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi R1- egy eddig ismeretlen telefon

Keret nélküli kialakítás és megfizethető ár.

xiaomi-r1.jpg

A Xiaomi eddig is híres volt az olcsó, de nagyon jó minőségű telefonjairól. A cég a pletykák szerint még az év vége előtt bemutat egy új költséghatékony készüléket, amit az Oppo F5, az R11s és a Vivo V7 ellenfeléül szánnak. A kínai gyártónak jelenleg is van olyan készüléke a piacon, ami a hardver tekintetében felveszi a versenyt a fent említett mobilokkal, de a cégnél azt remélik, hogy az R1 keret nélküli kialakítása nyom annyit a latba, hogy a vásárlók inkább ezt válasszák.

A Xiaoomi R1-ről túl sok információval nem rendelkezünk. A kép alapján elmondható, hogy a kijelző képaránya 18:9-es lesz és a vékony peremek miatt az előlapon már nem találunk se fizikai home gombot se ujjlenyomat érzékelőt. Ez utóbbi így gyaníthatóan a telefon hátulján kap helyet. Az USB csatlakozó láthatóan Type-C lesz, aminek két oldalán rácsot láthatunk. Valószínű, hogy ezek egyike a mikrofont a másik pedig a hangszórót rejti. Az előlapon dupla szelfi kamera van.

Ne feledjük, a fenti hír nem több egy pletykánál, nem egyszer fordult már elő, hogy a Photoshop áldozataivá váltunk. Szóval kezeljük ezt a hírt a helyén, és várjuk a december 5-én bemutatásra kerülő Redmi Note, a Redmi 5, a Redmi 5 Plus és a Xiaomi Mi 6C készülékeket!

Xiaomi R1- egy eddig ismeretlen telefon 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2