Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő

A Xiaomi gondolt a ruháink fertőtlenítésére is.

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő 1

Tőlem többen kérdezték már, hogy fertőtlenítek, amikor hazaérkeztem, mit csinálok például a ruhákkal. Fogós kérdés, mert a kezünket le tudjuk mosni, a legtöbb előre csomagolt élelmiszert is csap alá tudjuk tenni, vagy be tudjuk fújni fertőtlenítővel, akik abszolút biztonságra törekszenek, még hajat is moshatnak, miután hazaérkeztek. Na, de mi legyen a ruhákkal?

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő 2

A legolcsóbb megoldás, hogy ha az utcán, boltban viselt ruháinkat egy nylonzsákba tesszük, aztán hagyjuk 4-5 napig, hogy a vírusok elpusztuljanak. Ez azonban csak akkor megoldás, ha nem kell mindennap kilépnünk az utcára, például nem kell dolgozni járni. Más esetekben gondot okozhat, hogy sokunknál nincs például egy hétre való meleg, hétköznapi viseletre alklamas nadrág, hogy minden nap újat vegyünk fel.

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő 3

Az ilyen esetekre lehet jó a Xiaomi Smartda ruhafertőtlenítő, szárító masina. A szerkezet 35 liter kapacitással bír, és kimondottan arra hozták létre, hogy a kimosott, kiöblített ruháinkat szárítsa és fertőtlenítse. Persze tehetünk bele ruhákat mosás nélkül is. A fertőtlenítés három lépésben, vegyszerek használata nélkül zajlik. Első lépésben UV fénnyel fertőtlenít, a másodikban, meleg, 75 fokos levegővel szárít, ami a vírusokat is pusztítja, a harmadikban pedig ózon segítségével sterilizál.

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő 4

A kinézetre egy centrifugára hajazó szerkezet tehát sokkal több, mint egy egyszerű ruhaszárító. Képes a behejezett ruhákat fertőtleníteni, sőt, puhává, illatossá varázsolja őket. A fedélben található rekeszbe tehetünk illatosító anyagot, ami aztán a ruháknak is kellemes illatot kölcsönyöz.

A szerkezet ára a BGSCDF kuponkódot használva 261,11 dollár helyett 195,99 dollár itt:

Xiaomi Smartda ruhaszárító és fertőtlenítő

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink