Válassza az Oldal lehetőséget

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

Végre érdemes foglalkozni vele, lement az ára!

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

A Geekbuyingnál egy ideje ajánlgatták már ezt a projektort, de nem foglalkoztam vele, mert drága volt. Itt van nekünk a Wanbo család, amiből van drágább Android ZV-s, olcsóbb Androidos és még olcsóbb Android nélküli. Szóval volt miből válogatni, az Xming Q1 SE pedig drágább volt, mint a Wanbo T2 Max, szóval nem különösebben hozott lázba.

  

Most azonban a Geekbuying szülinapi akciójában levitte az árát, így pont befér az Androidos T2 Max és az Android nélküli Wanbo X1 közé. Ennek azért van jelentősége, mert az Xming Q1 SE felbontása akkora, mint a T2 Max-é, vagyis FHD, a fényereje akkora, mint az X1-é (vagyis nagyobb, mint a T2 Max esetén) 250 ANSI, viszont az Xming Q1 SE-n nincs Android.

Szóval ez a gép most pont beékelődik a két Wanbo közé, és jó alternatíva azoknak, akik szeretnének egy olcsó, de a HD felbontásnál többet tudó, viszont Androidot nem tartalmazó projektort. Utóbbi, vagyis az Android hiánya nem biztos, hogy rossz, mert egy Xiaomi Android TV Stick segítségével máris tudunk oprendszert, wifit és Bluetooth kapcsolatot is varázsolni a projektorunkra.

  

Szóval, ha szeretnél egy olcsó (Xiaomi) FHD projektort, amin tuti menni fog a Netflix, az Amazon Prime meg az HBO Max, akkor vegyél most egy Xming Q1 SE-t, mellé egy Xiaomi TV sticket, és mindent megoldottál!

Ha érdekel ez a projektor, akkor a NNNHUXMING kuponkóddal EU raktárból 61 200 forint helyett 39 800 forintért meg tudod vásárolni itt:

Xming Q1 SE FHD projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.