פּערסאָנ_אָוטלינע
זוכן
  • העפט
  • געשריבן:
  • לייענען: קסנומקס

מיט 240 Hz אַפּגרייד, מענטשן זענען יקסייטאַד וועגן הפּ עפּל קסנומקס

Readers Review: 0 / 5

שטערן איז ינאַקטיוושטערן איז ינאַקטיוושטערן איז ינאַקטיוושטערן איז ינאַקטיוושטערן איז ינאַקטיוו

אַזאַ אַ אַרויסווייַזן איז קיינמאָל געווען אויף אַ פּאָרטאַטיוו קאָמפּיוטער.

הפּ לאַפּטאַפּ ווינס

A CES 2019 alkalmából leplezte le a HP az új Omen 15 játékos laptopot. A cég szerint ez az első olyan gép, melynek megjelenítője 240 Hz-es képfrissítésre képes. A 15,6 hüvelykes IPS-kijelző egyébként 1080p felbontással bír, úgyhogy az új NVIDIA RTX 2070 Max-Q és az öregnek szintén nem nevezhető Intel Core i7-8750H processzor bizonyosan képes lesz ezt maradéktalanul kiszolgálni. A lenti képről az is leolvasható, hogy a monitor válaszidje 4 ms. A 16 GB-nyi rendszermemória gyakorlatilag alapkövetelmény egy játékos eszköznél, a 802.11ax (Wi-Fi 6) talán még nem feltétlenül, de ez is a kínálat részét képezi.

hp omen 15 slide

A teljesítményéhez képest az Omen 15 relatíve alacsony profilúnak mondható, a 2,4 kg-os tömeg is egy vállalható értéknek tűnik. A fedlap látványos X-es mintázata, valamint a billentyűzeten lévő világító zónák természetesen továbbra is rendkívül megkapóak, akárcsak a WASD gombok kiemelése.

hp laptop

Az Omen 15 alapváltozata februárban rajtol, a kezdőára 1 370 dollár lesz. A 240 Hz-es megjelenítővel felszerelt példányok csak júliusban rajtolnak, ezek várható ára még nem ismert – sejthető, hogy igencsak ütős számokat láthatunk majd!

מקור: engadget.com