Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt

Itt az idei év első válogatása az olcsóbb kategóriából, szokás szerint minden európai raktárból.

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt


 

Bevezető

Immár 2023-ban vagyunk, és, ahogy ígértem, ebben az évben sem maradtok kütyüválogatás nélkül. Szerencsére az európai raktárakba folyamatosan érkezik az utánpótlás, így január vége felé is bőven volt miből válogatni.


9 ÁRUHÁZ ÖSSZES KUPONOS AKCIÓJA EGY HELYEN! BANGGOOD, GEEKBUYING, TOMTOP, GSHOPPER, HEKKA, GEEKMAXI, ALIEXPRESS, CAFAGO, BUYBESTGEAR. SOK EZER KUPONOS AKCIÓ EGY HELYEN!

KATTINTS IDE: 9 ÁRUHÁZ, SOK EZER AKCIÓ

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

ELEGIANT 10.2 inch LED Ring

Ahogy a képen is látszik, ez egy köralakú LED-es lámpa. A leggyakrabban netes élőadásokhoz ajánlják, de sokan használják simán videós csethez vagy a telefont tükörként használva. Állítható a színhőmérséklet és állítható fényerő is. A tápellátás USB-n keresztül történik.

A lámpa ára a BG4784be kuponkóddal 3700 forint a lengyel raktárból. Vásárlás itt:

ELEGIANT 10.2 inch LED Ring

 


 

ELEGIANT Extendable 2 in 1 Bluetooth szelfibot

Ahogy a neve is mutatja ez egy kihúzható szelfibot, ami a megszokott módon mini tripodként is funkcionál. Természetesen Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így vezeték használata nélkül lőhetjük a képeket a telefonunkkal, akár több méter távolságból is. Megszokott szerkezet, de az ára különlegesen alacsony, hiszen kupon nélkül sem kerül több, mint 3700 forint. Vásárlás itt:

ELEGIANT Extendable 2 in 1 Bluetooth szelfibot

 


 

Hosszabbító USB csatlakozókkal és kapcsolóval

Erről túl sokat nem kell írnom, a képen minden látszik. Ez egy kettőhúszas hosszabbító, amin 4 darab USB töltőport is van, amik 12 wattos gyorstöltésre képesek. Az ára baráti, a BG1271c5 kuponkóddal 3700 forint BG49839a kuponnal 4100 forint a francia raktárból.

Hosszabbító USB csatlakozókkal és kapcsolóval

 


 

Handskit 8 wattos páka

USB-ről működik, a hőfok állítható 330 és 450 fok közötti hőmérsékletre. Automatikusan kikapcsol, ah 10 percig nem használjuk, a teljesítménye a gyártó adatlapja szerint 8-10 watt közötti. Könnyű és kicsi, az ára sem magas, a cseh raktárból kupon nélkül 3980 forintért vehetjük meg itt:

Handskit 8 wattos páka

 


 

BOYA BY-M1 mikrofon

Ez a termék kivételesen az Aliexpressről, de EU raktárból vásárolható. Azért tettem be a listába, mert iszonyat olcsó most. Ez egy olyan mikrofon, amit évek óta használok. Még akkor vettem, amikor nem voltam biztos benne, hogy tartósan videózásra adom a fejem, és nem akartam sokat költeni. Annyira bevált, hogy azóta sem vettem másikat, egyszerűen tökéletes. Meglehetősen sok videót készítettem vele, kettőnek a linkjét be is teszem ide, hogy hallhassátok mit tud.

Kupon nincs hozzá, de az ára enélkül is csak 4475 forint. ezért a pénzért egy mini tripod és egy döglött mókus is jár hozzá. Az ára a lengyel raktárból kupo n nélkül 4475 forint itt:

BOYA BY-M1 mikrofon

Két videó, amit ezzel készítettem:

 


 

Multifunkciós jelzőfény futóknak

Na, ez egy nagyon hasznos csomag, mondjuk ki, adott esetben életet menthet. Olyanoknak ajánlom figyelmébe, akik esténként szoktak közterületen, ne adj isten autóúton vagy bicikliúton futni, kocogni. A csomagban két lámpa van, egy előre, egy pedig hátra. Előre éles fehér-, hátra pedig piros fény. Az első lámpánál 3 fokozatban változtatható a fényerő, a hátsó pedig villog. ezeken kívül már csak hab a tortán, hogy a pánton van hely, ahova sportkamerát lehet kattintani, és van egy apró iránytű is.

A csomag ára a lengyel raktárból most 3500 forint a BGOutlight10 kuponkód használatával.

Multifunkciós jelzőfény futóknak

 


 

Elemes játékhal cicáknak

A macskák szeretik a halakat. Ez tény. Hogy ez a hal tényleg halszagú-e nem tudom (remélem nem), de az biztos, hogy mozog. Konkrétan csapkod a farkával. Ráadásul nem kicsi. Nem a képek becsapósak, a gyártó leírása szerint 30 centi hosszú ez a “halacska”. Természetesen elemes. A lengyel raktárból a BG589b2e kuponkóddal 3600 forintért vehetjük meg a macskánknak itt:

Elemes játékhal cicáknak

 


 

QCY T1C Bluetooth fülhallgató

A QCY T1C fülhallgató jó választásnak tűnik. Nagyon kicsi, nagyon jól néz ki, ráadásul érintésérzékeny a vezérlése. Ha ez nem lenne elég, még a “doboza”, dokkolója is pofás lett, szóval akkor sem fogunk miatta szégyenkezni, ha a fülünkben van, akkor sem, ha éppen a dokkolóból vesszük ki. A méretéhez képest viszonylag nagy, 6 milliméteres átmérőjű membrán dolgozik benne. Kedvünk szerint használhatjuk egy vagy kétfüles megoldásként is, utóbbi természetesen inkább a zenehallgatásnál jön jól, előbbi pedig, ha a telefonunkhoz használjuk, mint headsetet.

Ez is az Aliexpressről vásárolható most, lengyel raktárból jön, az ára csak nagyon picivel van 5000 felett, jelenleg egész pontosan 5091 forintot kérnek érte itt:

QCY T1C Bluetooth fülhallgató

 


 

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA)

Bár a nagy pókerláz már évekkel ezelőtt lecsengett, még mindig sokan vannak, akik szeretnek kártyázni. Természetesen nem csak pókerezni lehet vele, hanem más, franciakártyás játékokat is játszhatunk. Nekem speciel ezek még mindig nagyonn élményt okoznak, mint a legtöbb társasjáték, biztos nem vagyok ezzel egyedül.

A Xiaomi kártyája is cseh raktárból vásárolható meg, az ára a BG589b2e kuponkóddal 2200 forint itt:

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA)

 


 

50 x 80 centis csúnya szőnyeg

Nem ez a neve, csak nekem nem tetszik. Ez persze nem jelent semmit, neked ettől még bejöhet ez a színkavalkád, ráadásul nem is kérnek érte sokat. A cseh raktárból vásárolva az ára csak 2600 forint itt:

50 x 80 centis csúnya szőnyeg

 


 

Geekcreit mini TESLA TEKERCS (DIY)

Ez a csomag azoknak lesz jó ajándék, akik szeretnek barkácsolni, forrasztgatni. A készletben minden megtalálunk, amivel egy működőképes Tesla tekercset hozhatunk létre, ezzel aztán végezhetünk érdekes kísérleteket. Hogy mást ne mondjak a közelében világítani fognak a fénycsövek, persze anélkül, hogy áram alá helyeznénk őket. Sőt, van a nyomtatott áramköri lapon egy hangbemenet is, így még zenélni is fog a tekercsünk.

Ez valóban érdekes és hasznos ajándék. Hasznos, legalábbis abban az értelemben, hogy a kamasz gyerekünk legalább egy ideig nem a telefonját bámulja, aztán, még az is lehet, hogy felkelti az érdeklődését a fizika iránt. Természetesen felnőtteknek is jó játék, és nem is kérnek érte sokat.

A cseh raktárból jön ez is, 2947 forintot kell érte fizetnünk itt:

MINI TESLA TEKERCS (DIY)

 


 

MATCC Car – szélvédő javító

Kis túlzással tök hasonló, mint az áruházi parkolókban szélvédőt javító kisiparosok által használt szerkezet. Persze ez nem arra van, hogy éveken keresztül szélvédőt javítsunk vele, de 3-4 alkalmat biztos kibír. Arról nem is szólva, hogy ott lehet a kesztyűtartóban, és ha kavicsot kapunk, akkor akár a következő parkolóban ki is javíthatjuk a sérülést, megelőzve, hogy az üveg tovább repedjen.

Nem is kérnek érte sokat, a spanyol raktárban az ára 3011 forint, a szállításért is csak 372 forintot kell fizetnünk itt.

MATCC Car – szélvédő javító

 


 

5 méteres színes LED-szalag távirányítóval

Ebben a cuccban sincs semmi különleges, kivéve az árát. A hasonló LED-szalagokkal Dunát lehet rekeszteni, itthon is sokféle kapható. A különbség ahazai és eközött a termék között, hogy ennek az ára nagyjából a harmada a hazai beszerzésnek. A cégtől nem csak távirányítós verziót vehetünk, van nekik telefonról vezérelhető is, de figyeljetek oda, azok kínai raktárból jönnek, míg a sima, távirányítós darab lengyel raktárból érkezik.

A termékhez kupon nincs, de így sem drága, hiszen mindössze 2850 forintot kérnek érte itt:

5 méteres színes LED-szalag távirányítóval

 


 

T10 LED pultvilágítás

A leírás szerint ezek a 30 centis világítótestek 24 LED-et tartalmaznak, a fényerejük 100 lumen per watt. Anyaguk alumínium és műanyag, meg persze az áramköri elemek anyaga, de ez elenyésző. Ugyancsak a leírás szerint AC 85 és 265 volt közötti tápfeszültségről működnek. Jelenleg a melegfényű verzió vásárolható meg a cseh raktárból, az ára 2985 forint itt:

T10 LED pultvilágítás

 


 

10 darab Xiaomi gél toll

0,5 milliméteres vonalvastagság, japán Mikuni tinta. Nem folyik, nem pacázik, tényleg szép írást produkál, magam is próbáltam már. Egy csomagban 10 tollat találsz, szóval egy csomag akár évekig is elég lehet. Nem csak fekete, hanem piros szín is kapható. A fekete ára a BG589b2e kuponkóddal 4100 forint, a piros ugyancsak a BG589b2e kuponkóddal 2800 forintba kerül.

Xiaomi fekete gél toll

Xiaomi piros gél toll

 


 

13 DARABOS SZILOPLASZT LEHÚZÓ ÉS BEHÚZÓ

Kevés utálatosabb dolgot tudok elképzelni, mint a sziloplaszt eltávolítás és újrahúzása. Persze vannak jól bevált trükkök, mint a vizes ujj, hogy ne ragadjon ránk a sziloplaszt, de összességében akkor is egy gusztustalan munka. Ezt könnyíti meg ez a csomag, amivel eltávolíthatjuk a régi sziloplaszt csíkokat újat húzhatunk a helyükre, ráadásul különböző vastagságú, méretű, formájú profilokat használhatunk. A csomag ára kupon nélkül 4800 forint a spanyol raktárból.

13 DARABOS SZILOPLASZT LEHÚZÓ ÉS BEHÚZÓ

 


 

Napelemes kertilámpa szúnyogírtó funkcióval

Azzal, hogy leírtam a termék nevét kb. mindent el is mondtam róla. Amit meg nem, az a képen látszik. Két dolog még lényeges. Az ára 3900 forint, és a leírás szerint egy töltéssel (ez persze biztos függ a napsütéstől is) 8 órás működésre képes. Természetesen vízálló. Vásárlás itt:

Napelemes kertilámpa szúnyogírtó funkcióval

 


 

XIAOMI NOTEBOOK

Becsapós a neve, hiszen az angol a notebook szót nem csak a hordozható számítógépre, hanem az egyszerű jegyzetfüzetre is érti, sőt igazából ez volt előbb. Ebben a cikkben, 5000 pénz alatti áron nyilván ez utóbbi lesz. Xiaomitól érkezik, A5-ös méretű, 80 grammos papírból készült lapokkal. A Xiaomi szerint elegáns, szerintem csak annyira az, amennyire egy közepes árú notesz az lehet. Azért a Xiaomitól rossz dolgokat nem szoktunk kapni, így, ha hozzám hasonlóan szeretsz körmölni, és a napi dolgaid jegyzetfüzetben rögzíteni, akkor arra tökéletes lesz!

Spanyol raktárból elegáns kék borítóval 3340 forintért veheted meg itt:

XIAOMI NOTEBOOK

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

 

A cikk kereskedelmi üzenetet tartalmaz

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Exit mobile version