Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOMI AtuMan DUKA E2 – pénztárcabarát elektromos csavarhúzó

XIAOMI AtuMan DUKA E2 – pénztárcabarát elektromos csavarhúzó

XIAOMI AtuMan DUKA E2 remek vételnek tűnik!

XIAOMI AtuMan DUKA E2 – pénztárcabarát elektromos csavarhúzó

Az XIAOMI AtuMan DUKA E2 egy rendkívül precíz elektromos csavarozókészlet, amely ideális választás minden háztartási és DIY projekthez. Ennek a készletnek a kompaktsága és könnyűsége – mindössze 194 × 80 × 28 mm méretű és 331 gramm súlyú – teszi kiválóan kezelhetővé és hordozhatóvá mindenféle feladathoz.

XIAOMI AtuMan DUKA E2 - pénztárcabarát elektromos csavarhúzó 1

A beépített, újratölthető 650 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljes töltési ideje csupán 60 perc, így biztosítható, hogy a felhasználó bármikor készen álljon a ház körüli javítási munkákra. A csavarozókészlet kettős sebességű beállítási képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy 150 fordulat/perc alacsony és 210 fordulat/perc magas sebesség között váltogasson, biztosítva ezzel a tökéletes erőt és pontosságot minden munkához.

XIAOMI AtuMan DUKA E2 - pénztárcabarát elektromos csavarhúzó 2

Az elektromos és kézi használat tökéletes kombinációja integrált kéziszerszámot kínál, amely egyszerű kontrollt és képességet biztosít a ház körül előforduló számos projekt kezelésére. A készlet 25 különböző csavarhúzófejet tartalmaz, amelyek 10 kategóriát ölelnek fel, így 95%-ban megfelelnek a háztartásban előforduló feladatoknak.

XIAOMI AtuMan DUKA E2 - pénztárcabarát elektromos csavarhúzó 3

Az XIAOMI AtuMan DUKA E2 elektromos csavarozókészlet nemcsak praktikus és hatékony eszköz a mindennapi használatra, hanem elegáns és modern kiegészítője is lehet bármely műhelynek vagy otthoni barkácsoló saroknak. Legyen szó bútorösszeszerelésről, elektronikai eszközök javításáról vagy bármilyen más DIY projektről, ez a készlet minden szükséges eszközt biztosít a feladatok gyors és hatékony elvégzéséhez.

A csavarhúzó kínai raktárból érkezik, ára jelenleg 10 800 forint itt:

 

XIAOMI AtuMan DUKA E2 elektromos csavarhúzó

 

A Csomag Tartalma

  • 1 db E2 Precíziós Elektromos Csavarozó
  • 25 db Csavarhúzófej
  • 1 db Újratölthető Akkumulátor
  • 1 db Töltő
  • 1 db Hordtáska

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.