Válassza az Oldal lehetőséget

Forum Nokia technológiai napok Magyarországon

Forum Nokia technológiai napok Magyarországon

Június 6. és 8. között bárki betekintést nyerhet Nokia platformok világába.

Még korlátozott számban lehet regisztrálni a budapesti Forum Nokia technológiai napokra, ahol a résztvevők első kézből kaphatnak információkat a Nokia platformokkal kapcsolatos fejlesztési kérdésekről. A 2007. június 6. és 9. között zajló eseményen lehetőség nyílik többek között az S60 Open C fejlesztés és a Nokia platformok fejlesztői eszközeinek megismerésére, az alkalmazások tesztelésére. Az esemény szervezői egy Wiki játékot (http://wiki.forum.nokia.com/) is hirdettek, amelyben Nokia N95-tel kapcsolatos cikkekkel lehet indulni, és a nyeremény nem más, mint egy Nokia N95. A játékra a rendezvény helyszínén lehet jelentkezni, és június 6-án 14 órakor vagy június 8-án 10 órakor lehet leadni a pályázatokat.

A Forum Nokia technológiai napokon változatos programokkal várják az érdeklődőket. Az első napon az alkalmazások tesztelésével, jegyzésével, a felhasználói élménnyel és a használhatósággal kapcsolatos témákról tájékozódhatnak a résztvevők. A nap programjait kifejezetten a kereskedelmi és ingyenes alkalmazások fejlesztőinek ajánlják a szervezők. Az első napra külön kell jelentkezni itt.

Forum Nokia technológiai napok Magyarországon

A második napon általános, bevezető programmal várják a fejlesztőket és az üzleti fejlesztői csapatokat. A nap folyamán olyan kulcsfontosságú témákat vizsgálnak meg, mint a piaci tendenciák, a piac fejlődése, a marketing lehetőségek és az üzleti világ mobillá tétele. Az előadók között a Forum Nokia fejlesztői, szolgáltatók képviselői és az S60 illetve a Maemo platformok Nokiás szakértői szerepelnek.

A harmadik napon a társadalmi kapcsolatok, a közösségi szolgáltatások és a vezeték nélküli érzékelők területén végzett kutatásokat mutatnak be az előadók. Ezenkívül egy Berkeley Database-en, Open C-n és S60-on működő mobilszoftverekről szóló Oracle képzés is várja a Nokia Forum technológiai nap résztvevőit. A második és a harmadik napra itt jelentkezhet.

A Nokia platformok lehetőségekben gazdag piacot kínálnak. A Nokia világszerte összesen már csaknem 540 millió Nokia platformon alapuló készüléket szállított, az S60 licenctulajdonosok pedig csupán az S60 platformra már több mint százmillió készüléket építettek fel.

Az előadások nyelve angol, és tolmácsszolgáltatás nem áll a résztvevők rendelkezésére. A korlátozott számú helyek miatt a regisztrációkat beérkezési sorrendben fogadják el a szervezők 2007. május 30-ig. A Forum Nokia technológiai napok rendezvényei ingyenesen látogathatók!

A szerzőről