Válassza az Oldal lehetőséget

Lement az ára – POCO X3!

Lement az ára – POCO X3!
A POCO X3 telefont remélhetőleg senkinek sem kell már bemutatni, a lényeg, hogy olcsóbb lett!

Lement az ára – POCO X3!

A POCO X3 a tavalyi év egyik legsikeresebb készüléke lett a a Xiaomi telefonok között. Köszönhető ez a rendkívül széles szolgáltatási csomagnak és az alapból sem túl magas árnak.

POCO X3 telefon teszt – amire senki sem számított! 3

Bár a telefont a gyártó gamer készüléknek szánta, a remek sztereó hang, a fejlett a rezgőmotor, a 120 hertzes kijelző, a nagy akkumulátor, és nem utolsó sorban a kategóriához képest kimondottan jól teljesítő kamerarendszer alkalmassá tette hétköznapi használatra is.

POCO X3 telefon teszt – amire senki sem számított! 36

Sőt, ha reálisak akarunk lenni, akkor a POCO X3-mat ez a rengeteg plusz szolgáltatás ki is emelte a mobilt az átlag telefonok közül, és szerencsére senkire nem kényszerítik rá, hogy játszon is vele. Ezek után már érthető, hogy miért lett sikeres. Most az ára is csökkent egy keveset, a 64 GB háttértárral szerelt mobil a megszokott 199,99 dolláros ár helyett 189 dollárért, 128 GB-os verzió pedig a megszokott 219,99 dolláros ár helyett 209 dollárért vihető.

POCO X3 telefon teszt – amire senki sem számított! 44

Nem egy mellbevágó csökkenés, de ha valaki amúgy is szemezett vele, akkor mégis jó alkalom, hogy spóroljon néhány ezer forintot.

A telefonokat itt találjátok, szokás szerint az EU Priority Line szállítást kell használni a vámmentes érkezéshez!

POCO X3 6/64 GB

POCO X3 6/128 GB

 

Hasonló cikkek oldalonkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.