Válassza az Oldal lehetőséget

Szupervékony külső DVD-író az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette az SDRW-08U5S-U külső DVD-író megjelenését. Egy olyan remekül hordozható optikai meghajtóról van szó, amely a kategória legvékonyabb kivitelével, mindössze 13 mm-es vastagsággal dicsekedhet.asus-sdrw-08u5s A formatervnek része egy beépített rejtett állvány is, amellyel az eszköz nem csak helytakarékosabban helyezhető el, hanem mert a vízszintes és a függőleges elhelyezést is támogatja, abban is segít, hogy rendezettebb legyen a munkakörnyezet. Az ASUS az adatok védelméhez is nagymértékben hozzájárul az olyan biztonsági óvintézkedésekkel, mint a jelszavas védelem és a titkosítás, vagy a kódolt fájlnevek kezelése. Az SDRW-08U5S-U ezüst, barack és málna színekben lesz kapható.

Az SDRW-08U5S-U készítésénél komoly mérnöki teljesítményre volt szükség a 13 milliméteres vastagság eléréséhez. Amellett, hogy ez rendkívül vonzó megjelenésűvé teszi az eszközt, hozzájárul a könnyebb hordozhatósághoz és a jobb használhatósághoz is, mivel az SDRW-08U5S-U kényelmesen hordozható és bárhol elhelyezhető, így remek kiegészítője lehet az ultrabookoknak és más mobileszközöknek.

A külső ASUS optikai meghajtók díjnyertes hagyományait követő SDRW-08U5S-U megjelenése az ASUS ZENBOOK gépekére rímel. Az aprólékos kidolgozású fémfelületek hajszálvékony koncentrikus körkörös mintázata és a pengevékony kialakítás – mindkettő a Zen-koncepció emblematikus eleme – rendkívül egyedivé teszi az SDRW-08U5S-U eszközt, amely kiemelkedik a szokásos optikai meghajtók közül. A ezüst, barack és málna színek mindenki számára divatos választási lehetőségeket kínálnak.

A beépített, kinyitható és visszacsukható precízen illeszkedő támasztékot az SDRW-08U5S-U tervezői rejtett állványnak nevezik. Az eszköz tulajdonosa a saját igényeinek megfelelően válthat a függőleges vagy vízszintes elhelyezés között. A beépített állvánnyal helyet takaríthat meg, és nem kell külön tartozékokat magával hurcolni, ami még kényelmesebbé teszi a használatot.

Az ASUS szigorú Disc Encryption II biztonsági szolgáltatásokat valósít meg az SDRW-08U5S-U-n. A kiterjedt és magas szinten személyre szabható jelszavas védelem a megbízható titkosítást kihasználva tartja távol a betolakodókat az értékes tárolt adatoktól, amit csak fokoz a kódolt fájlnevek használatának lehetősége is.

Az SDRW-08U5S-U árusítása április közepén kezdődik, és először csak ezüst színben lesz kapható. A másik két szín várhatóan május közepén jelenik meg a világon mindenhol.

A szerzőről