סעלעקטירן בלאַט

די Xiaomi Mibro Airbuds 6400 ירפאָונז זענען סאָלד פֿאַר 2

די Xiaomi Mibro Airbuds 6400 ירפאָונז זענען סאָלד פֿאַר 2

Xiaomi Mibro Airbuds 2 nem a csúcskategória, de ennnyiért mégis megréri.

די Xiaomi Mibro Airbuds 6400 ירפאָונז זענען סאָלד פֿאַר 2

A Mibro Earbuds 2-t a tökéletes megoldás a vezeték nélküli zenehallgatáshoz útközben. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően kényelmetlenség nélkül élvezhetjük kedvenc zenéiinket vagy fogadhatunk fontos hívásokat. A Mibro Earbuds 2 hosszú, akár 25 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, köszönhetően a nagy kapacitású töltő/dokkoló doboznak, amely háromszoros képes újratölteni a fülhallgatót. A Mibro Airbuds2-öt 6,5 órán keresztül használhatjuk egy töltéssel (70%-os hangerőn), így tökéletes választás hosszú ingázáshoz, edzéshez vagy akár egy egész napos kiránduláshoz. A fülhallgató BT 5.3 chippel is fel van szerelve, amely gyorsabb átvitelt és jobb stabilitást tesz lehetővé.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 1

A kellemes sztereó hangzást a 13 mm-es dinamikus mélysugárzóval érték el, amely tovább javítja a hangfelbontást. A Mibro Earbuds 2 optimalizálja az ének és a magas frekvenciák teljesítményét is, így rétegzett, teljes hanghatást biztosít, amely valódi és gazdag hang részleteket mutat be. Ezek a fülhallgatók stabilak és vízállóak az IPX5 minősítéssel, amely hatékonyan ellenáll a víznek a mindennapi használat során, például az izzadságnak, az arcvíznek és más folyadékoknak (pezsgő?). Könnyű és könnyen hordozható, mivel a teljes súly mindössze 33,5 g, a 26,7 g-os mini töltődobozt pedig könnyedén bárhová magunkkal vihetjük.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 2

Az Ai hívás zajszűrő funkciónak köszönhetően könnyedén fogadhatunk hívásokat. A mély neurális hálózattal kombinált Al algoritmusunk képes elnyomni a háttérzaj 75%-át és elkülöníteni a hangot, így arra koncentrálhatunk, amit hallanunk kell. A Mibro Earbuds 2 kiváló minőségű ABS anyagból készült, amely tartósságáról és szilárdságáról ismert. A fülhallgató fekete színben kapható, és kompatibilis a V5.3 BT verzióval.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 3

Az akár 10 méteres működési távolságnak köszönhetően a Mibro Earbuds 2 fülhallgatót könnyedén csatlakoztathatjuk okostelefonunkhoz, táblagépünkhöz vagy laptopunkhoz. A fülhallgatók egyenként 40 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, és körülbelül 1,5 órát vesz igénybe a töltésük. Hívásra körülbelül 6,5 órán keresztül használhatjuk őket. A csomagban a Mibro Earbuds 2 fülhallgatót egy talppal és egy használati útmutatóval együtt kapjuk.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 4

Összességében a Mibro Earbuds 2 nagyszerű választás mindenkinek, aki könnyű és hordozható vezeték nélküli fülhallgató megoldást keres. A hosszú akkumulátor-élettartam, a kiváló minőségű hangzás és a kényelmes illeszkedés miatt a Mibro Earbuds 2-vel nem lehet hibázni, főleg mivel nem is drága, mindössze 6400 forintot kérnek érte itt (a vámmentes szállítás ingyenes):

Xiaomi Mibro Airbuds 2 füles

 

וועגן דעם מחבר

s3nki

באַזיצער פון די HOC.hu וועבזייטל. ער איז דער מחבר פון הונדערטער אַרטיקלען און טויזנטער פון נייַעס. אין אַדישאַן צו פאַרשידן אָנליין ינטערפייסיז, ער געשריבן פֿאַר טשיפּ מאַגאַזין און אויך פֿאַר די פּיסי גורו. ער האָט עטלעכע מאָל געפֿירט זיין אייגענע פּיסי קראָם און האָט געארבעט פֿאַר יאָרן ווי אַ קראָם פאַרוואַלטער, סערוויס פאַרוואַלטער, סיסטעם אַדמיניסטראַטאָר אין אַדישאַן צו זשורנאליסטיק.