Válassza az Oldal lehetőséget

1080p-s telefonon dolgozik a ZTE?

1080p-s telefonon dolgozik a ZTE?

A hír enyhén szólva is érdekes, mi több hihetetlen, ám mivel a gyártó egyik vezetőjétől származik érdemes a szokásos pletykáknál kicsit komolyabban kezelni. A ZTE-ről tudni kell, hogy eddig nem éppen a csúcskategóriás készülékeivel hódított.
ZTE-5inch-1080p-Windows-Phone-8
A hírt a Weibo nevű kínai közösségi oldalon postolták ki egy képpel együtt, melyen két készülék hátlapja látható Windows emblémával. Specifikációról mindössze annyi részletet árultak el, hogy a kijelző képátlója 5,9 inc lesz, a felbontás 1080p és DTS audió szolgáltatja majd a hangot. A hírhez azért hozzá kell tennünk, hogy az eddig bejelentett Windows Phone 8 készülékek mindegyike 1280 × 720 vagy 1280 × 768-as felbontással bír, így egyelőre az sem tisztázott, hogy az operációs rendszer támogatja-e a teljes HD felbontást.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.