Válassza az Oldal lehetőséget

1200 W dübörög a SilverStone legújabb tápjában

Nehéz lehet kifektetni a gyártó új moduláris tápját.

A gyártó Decathlon szériája igazi behemóttal gazdagodott, a DA1200 nem kevesebb, mint 1200 W teljesítmény leadására képes. Az igazi érdekességet azonban nem is ez jelenti, hanem, hogy a számítógépek nagy fogasztóinak számító hardverei számára egyetlen egy 12 V-os ág áll készenlétben a táp belsejében. Ez az ág azonban mindennél erősebb, összesen 90 ampernyi áramerősség leadására képes.

1200 W dübörög a SilverStone legújabb tápjában

A brutális teljesítmény mellé hatékony felhasználás is párosul, a DA1200 szintén rendelkezik a csúcstápok körében elvárható 80 plus minősítéssel. A kétkártyás, több proci rendszerek számára bőséges kábelkínálattal rendelkezik a DA1200, a központi egységek részére két darab 8 pines csatlakozót hazsnálhatunk fel, míg a videokártyák áramigényét két darab 8 pines és négy darab 6 pines PCIe csatlakozón keresztül elégíthetjük ki.

1200 W dübörög a SilverStone legújabb tápjában

Az új monstrum áráról sajnos nincs információnk, azonban ha figyelembe vesszük a SilverStone házak árcéduláit, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a DA1200 sem lesz egy olcsó darab. Még a konkurenciához képest sem.

 

A szerzőről