Válassza az Oldal lehetőséget

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon

Az AGSIVO órái jól néznek ki, divatosak, menők és nem utolsó sorban hasznosak.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon

1. AGSIVO 16 hüvelykes digitális falióra

Az AGSIVO 16 hüvelykes digitális falióra egy kiváló otthoni vagy irodai kiegészítő, amely a modern technológiát és a könnyű olvashatóságot egyesíti. Ez a nagyméretű, 38.7 x 3.2 x 13 cm-es óra ABS és akril anyagokból készült, és egyedi LED kijelzővel rendelkezik. A kijelzőn nemcsak az idő, hanem a dátum, a hét napja és a hőmérséklet is látható.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 1

A felhasználói kényelmet szem előtt tartva, az óra 10 szintű, manuálisan állítható fényerővel rendelkezik, valamint automatikus fényérzékelő funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy az óra fényereje a környezeti fényviszonyokhoz igazodjon, ezáltal éjszaka sem zavarja a pihenést. Egy távirányító segítségével könnyedén beállíthatók az óra funkciói, beleértve a hőmérséklet, dátum és idő megjelenítését.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 2

Az órához mellékelt 3 méter hosszú USB kábel segítségével egyszerű a csatlakoztatás, azonban fontos megjegyezni, hogy a csomag nem tartalmazza a hálózati adaptert. További funkciói közé tartozik az időzítő, az ébresztőóra és a beépített memóriafunkció, amely megtartja az időadatokat áramszünet esetén is. Kiváló választás nagyobb terekhez, mint például edzőtermek, boltok, raktárak és garázsok, de otthoni vagy osztálytermi dekorációként is tökéletes.

A szállítás kínai raktárból történik, az ára a BGDB170 kuponkóddal 7500 forint itt:

 

AGSIVO 16 hüvelykes digitális falióra

 


 

2. AGSIVO Időjárásállomás Projektoros Ébresztőóra

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 3

Az AGSIVO időjárásállomás egy multifunkcionális eszköz, amely modern és egyszerű dizájnnal rendelkezik. Fekete színben és ABS anyagból készült, méretei 204 x 82 x 37.5 mm. A készülék képes az idő, hőmérséklet és páratartalom kijelzésére, valamint időjárási előrejelzéseket és barométeres funkciókat is kínál. A kijelzőn a hét napjai hét különböző nyelven jeleníthetők meg, és két különálló ébresztési lehetőséget is beállíthatunk.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 4

A készülék tartalmaz egy forgatható projekciós funkciót is, amely 180 fokban forgatható, így az idő és hőmérséklet a falra vagy mennyezetre vetíthető. A csomag tartalmaz egy külső vezeték nélküli érzékelőt, egy tápkábelt és egy felhasználói kézikönyvet. A főegység működéséhez egy CR2032-es elemre (nem tartozék), míg a távoli érzékelőhöz 2 darab LR06 AA elemre van szükség (szintén nem tartozék). A készülék jégriasztási funkcióval és maximális/minimális hőmérsékleti és páratartalmi értékek rögzítésével is rendelkezik, így tökéletes választás mind otthoni, mind kültéri használatra.

A szállítás kínai raktárból történik, az ára a BGDB172 kuponkóddal 8200 forint itt:

 

AGSIVO Időjárásállomás Projektoros Ébresztőóra

 


 

3. AGSIVO 13 hüvelykes digitális falióra

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 5

Az AGSIVO 13 hüvelykes digitális falióra egy újabb praktikus és látványos otthoni vagy irodai kiegészítő. Méretei 32 x 10.5 x 3 cm, és hasonlóan az első modellhez, ez is ABS-ből és akrilból készült. Ez az óra is rendelkezik egy nagy, könnyen olvasható LED kijelzővel, amely egyidejűleg mutatja az időt, dátumot, a hét napját és a hőmérsékletet.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 6

A fényerő manuálisan állítható 10 különböző szintre, és az óra automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz. Az óra távirányítóval szabályozható, és rendelkezik egy beépített memória funkcióval, ami az áramszünetek esetén is megőrzi az időbeállításokat. Fontos kiemelni, hogy az órához AAA elemeket is szükséges beszerezni (nem tartozék), amelyek segítségével az óra áramkimaradás esetén is működőképes marad. Az óra további funkciói között szerepel az ébresztőóra és a nyári időszámítás beállításának lehetősége. A csomag tartalma egy digitális falióra, egy távirányító és egy USB kábel. Ideális választás azok számára, akik egy multifunkcionális, könnyen kezelhető és jól látható órát keresnek otthonukba vagy irodájukba.

3 frankó AGSIVO fali és ébresztőórát kuponoztak ma a Banggoodon 7

A szállítás kínai raktárból történik, az ára a BGDB173 kuponkóddal 6727 forint itt:

 

AGSIVO 13 hüvelykes digitális falióra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.